Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

nu

Ciekawy zestaw Gavro :)

U mnie na śniadanie mix świeżych warzyw, kalafior, brokuł, szczypiorek, czosnek, cebula, papryka żółta, czerwona, zielona.
A to naturalnie z żółtkami i masłem oraz cheddarem.

Przedśniadaniowo o 7 weszła kawka ze śmietanką i mlekiem.

Gavroche

Mariusz z Administratorem nauczyli mnie dobrze białka mieszać :D
Dzisiaj mam dla przykładu laskę domowej kaszanki gryczanej, na maśle i boczku oraz 4 żółteczka i filiżanka rosołu.
Tanio, przaśnie, smacznie i zdrowo 8)

Radzio

A laska jest słusznej długości w odniesieniu do wielkości filiżanki? To może mieć wpływ na stosunki wewnątrzbiałkowe. 8)

Gavroche

Idealne dopasowanie, szczyt rozkoszy dla przewodu  :D

Radzio

Mariusz z Administratorem, powiadasz, nauczyli Cię?! Hmm ... .

Gavroche

A co?
Doić się uczysz na krowie czy byku? :D

Radzio

Na wszelki wypadek nie zapytam, czy to jest przypadkiem "wsio ryba". :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-11-26, 19:11:03
Na wszelki wypadek nie zapytam, czy to jest przypadkiem "wsio ryba". :D
Zależy czy byk Cię lubi... :D

Radzio

Pewnie nie o to dokładnie Ci chodzi, ale ... mnóstwo byków mnie lubi, nawet z morderczym usposobieniem. :D

Gavroche

Pewnie nie o to mi chodziło, ale jakie to ma znaczenie? :D
Fajnie się czasem z Tobą pitoli, ale pewnie Ty to nazywasz "nieść pomoc" :lol:

Byk to bezużyteczne zwierzę, mlika nie daje, zabić go za grzechy, najlepiej na ołtarzu Apisa i op... móżdżek przy okazji ;)
Moda taka wegetariańska jest na forum od jakiegoś czasu, wagarowałeś, to może nie wiesz...

Zyon

Byka sie pasie, to chyba oczywiste! Pasterz przeciez nie dokona mordu na nim, tylko go wydoi  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

Na pytanie odpowiedziałeś sobie podając własne spostrzeżenia na temat: "byk".
Sprzeciw, wobec prawdziwych facetów ja to nazywam: "robię co mogę". :D
Nie wagarowałem, byłem w szatni, na przerwie w meczu, a modę, w tym wegecośtam, na ogół kreują prawiefaceci, po to, aby się innym prawiefacetom przypodobać, ciekawostka- oni, zdaje się, tylko "pomoc niosą".

Napitoliłbym jeszcze o moim postrzeganiu mody, ale jeszcze Ci w głowie przewrócę, gdy okaże się, że mała bródka też ma swój urok i może wywołać akty ... zazdrości. :D

Dot. ... też byka. :D

Gavroche

Strasznieś interesowny, Radziu  :lol:
A to przypodobać, a to coś ugrać, a to uhandlować, naprawdę taki koszmarny ten Twój świat jest?!

Dot. mierzyć kogoś własną miarką.

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-11-26, 20:57:55
Byka sie pasie, to chyba oczywiste! Pasterz przeciez nie dokona mordu na nim, tylko go wydoi  :lol: :lol:
Odpiszę Ci, bo chcę sobie nabić posta, przypodobać się Tobie i ugrać parę punktów w oczach innych, robiąc bekę z Anasia:
Do dojenia byków, trza mieć siłę w rencach ;)

Zyon

O kurcze, to teraz trzeba ugrac jakies punkty?  :shock: Czy mozna je potem wymienic na wirtualne pieniadze w Diablo?  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-11-27, 08:07:35
O kurcze, to teraz trzeba ugrac jakies punkty?  :shock: Czy mozna je potem wymienic na wirtualne pieniadze w Diablo?  :lol:
Nie wiem, słabo się na tym znam, coś mi chodzi...BitCoiny? :lol:

Zyon

A tam bitcoiny, nie lepiej kupic porzadny Vampire Sword of Sorcery w Wowa?  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Wracając do tematu, po treningu, zakupach, czas na śniadanie.
Wędzony łosoś smażony na masełku, do tego 6 małych żółteczek, średni ziemniaczek podsmażony i 200 ml wywaru, ale bez dodatku tłuszczu, bo naturalnie tłusty.
Ile z tych kości się tłuszczu wygotowuje! :shock:

renia

Cytat: Gavroche w 2014-11-27, 10:43:11

Wędzony łosoś smażony na masełku...

A co to za moda? :shock:

adampio

Cytat: Gavroche w 2014-11-27, 10:43:11
Wracając do tematu, po treningu, zakupach, czas na śniadanie.
Wędzony łosoś smażony na masełku, do tego 6 małych żółteczek, średni ziemniaczek podsmażony i 200 ml wywaru, ale bez dodatku tłuszczu, bo naturalnie tłusty.
Ile z tych kości się tłuszczu wygotowuje! :shock:

Ja tez robie czesto wedzonego lososia smazonego w maselku ale zalewam smietanka 38 procent i odparowuje ja do konsystencji gestego sosu. yhmmmmm :D