Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

administ

Cytat: Blackend w 2014-12-03, 13:35:27

Może jutro zacznę od śmietanki, a potem żółtka, żeby wprowadzić jakieś zmiany?  :roll: ;)

Ale tak to żółtka przytykają!  :shock:
Doktor pisał, że najpierw żółtko...  :wink:

Blackend

Kawą popiję, bo faktycznie same żółtka przytykają.  :D

Zyon

Z tym zoltkiem  bym tak nie przesadzal, bo Adam pisal, ze rakotworcze sa. Szpinaku dojedz, bo masz niedobory, popij prozdrowotnym sokiem z Tesco
Work Buy Consume Die

Radzio

Zdążyłem. Zdążyłem się najeść. Troszkę spóźnione jest to moje śniadanie- ale Szefuuu ... wiadomo, robi ze mnie co zechce. :D
O mały włos, a i patelachę bym zeżarł. :lol:

Blackend

Cytat: Zyon w 2014-12-03, 13:58:42
Z tym zoltkiem  bym tak nie przesadzal, bo Adam pisal, ze rakotworcze sa. Szpinaku dojedz, bo masz niedobory, popij prozdrowotnym sokiem z Tesco

Właśnie!  :?
Zapomniałem, że jajka i mięso czerwone, a szczególnie grillowane jest rakotwórcze, oraz przyczyną wielu chorób cywilizacyjnych.  :D ;)
Zaraz tutaj coś sobie zaśrutuję na odtrutkę. ;)

Zyon

Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow  :lol:
Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych.

Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Blackend w 2014-12-03, 14:07:33

Wła¶nie!  :?
Zapomniałem, że jajka i mięso czerwone, a szczególnie grillowane jest rakotwórcze, oraz przyczyn± wielu chorób cywilizacyjnych.  :D ;)
Zaraz tutaj co¶ sobie za¶rutuję na odtrutkę. ;)

Na takie coś to tylko śrutować pestki dyni, jak lokalna prezesowa pomorskich optymalnych ... :?  :wink:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-03, 14:13:09
Przed chwiila w Trujce gadali, ze hamerykanskim naukowcom z Bostonu wyszlo, ze najzdrowsza jest dieta srodziemnomorska, bo na niej sa najdluzsze telomery. Nastepnie redaktor, objasnil, ze telomery sa to (uwaga!) koncowki genow  :lol:
Ale wyszlo ogolnie tuczarnianym, ze najzdrowsze jest jedzenie kurczakow, ryb, owocow i warzyw, a niezdrowe jest jedzenie czerwonego miesa i tluszczy zwierzecych.

Bo i rację mają, jeśli wszystko rozpatrują jako dodatek do miski kaszy :D

administ

Dekadenckiej trójki się nie słucha!  :shock: :?
Tylko jedynie słuszne stacje można!  :D

administ

Cytat: Gavroche w 2014-12-03, 14:15:46

I słusznie, bo kasza ma dużo krzemu!  :wink: :mrgreen:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-12-03, 14:17:35
Cytat: Gavroche w 2014-12-03, 14:15:46

I słusznie, bo kasza ma dużo krzemu!  :wink: :mrgreen:
Wymyśliły już krzem w płynie :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2014-12-03, 14:16:03

Oczywiście, najlepiej koszerne. ;)

Zyon

Cytat: admin w 2014-12-03, 14:16:03

Ale tam kaza tylko wode swiecona pic  :?
Work Buy Consume Die

Radzio

Ech czasy. Wszyscy tacy radośni, a tylko mni zaś najgorsze zostało- mądrym być. :(
Dobrze, że choć głodny nie jestem! :lol:

renia

Gdyby tak było, to oni byliby zdrowi i szczupli... :roll:
Tłuszcze zwierzęce - głównie słoninę - oni już ponad 20 lat temu na śmietnik wyrzucali (wiem, bo szwagier mówił 8) :lol:).
A tera jak przyjeżdżają, to łóżko z Ikei u nas się pod nimi zarywa... :?

renia

Cytat: admin w 2014-12-03, 14:14:45
Cytat: Blackend w 2014-12-03, 14:07:33

Wła¶nie!  :?
Zapomniałem, że jajka i mięso czerwone, a szczególnie grillowane jest rakotwórcze, oraz przyczyn± wielu chorób cywilizacyjnych.  :D ;)
Zaraz tutaj co¶ sobie za¶rutuję na odtrutkę. ;)

Na takie coś to tylko śrutować pestki dyni, jak lokalna prezesowa pomorskich optymalnych ... :?  :wink:

To już Ci nie ujdzie na sucho... :evil: :lol:

administ

Ups!  :shock:
Już się poprawiam: Członkini ZG OSO do tego.  :D

renia

administ

Cytat: Zyon w 2014-12-03, 14:39:42
Ale tam kaza tylko wode swiecona pic  :?

Wiadomo, że lepiej święconą niż żadną...  :wink:
A niektórym to szkło wodne, albo nawet perhydrol tylko na wszystkie choroby się chce. A czasem nawet jaki wybielacz...  :shock: :?
Ale śrutowanie najważniejsze.  :lol: