Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Jadlem kiedys soczewce, na szczescie ten etap mam juz za soba  :lol:
Work Buy Consume Die

Anulka177

Moja wątroba jest przeciwna wszelkim strączkowym,  nie będę się z nią sprzeczać...   8)

renia

:lol: Ja dawno, dawno temu, to lubiłam bób i fasolkę po bretońsku. Teraz to jedynie w sezonie trochę fasolki szparagowej lubię na przystawkę do obiadu. Wolę zieloną, niż żółtą. :D A, i jeszcze groszek z marchewką może być. :D

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-02-26, 13:49:08
Cytat: renia w 2016-02-26, 12:54:22
Miêso w pi±tek? :shock: 8) :lol:
Ale to jest łopatka z soczewicy....  :twisted: :mrgreen:

Ja mam na obiad żeberka z rabarbaru... :mrgreen: :lol:

administ

Cytat: renia w 2016-02-26, 15:33:25
na przystawkę do obiadu.

No wiesz! "Na przystawkę" to kawałek mięsa może być, albo wcale, a 600g fasolki to podstawa teraz jest!  :shock: ;)

renia

Ty jeździsz po świecie, to tu, to tam i zawsze jakieś nowości się dowiesz. A ja to co? Klepię w tę klawiaturę i nawet nie nadążam za zmianami w DO... :? 8) Dobrze, że się z nami nowinami dzielisz... :D :lol:

administ

A widzisz!  :shock:
Jakbyś nie rezygnowała z zarządu (albo tak Ci się tylko wydaje), to wszystkie trendy w niedziałającej DO byś znała... ;)  :lol:

renia

Wolę zostać tutaj na skraju miasteczka, gdzie płynie rzeczka... 8) :lol:
Tutaj wszystko gra i buczy. :D

Diogenes z Synopy

soczewicę?
z 2-3 razy w życiu to jadłem, ani czerwona, ani zielona nie przypadła mi do gustu.  Teraz kojarzy mi się z przykładaniem do rany, i cieciorką  ;-) ( ciecierzycą ?)

Zyon

Adam ma doswiadczenie w kwestii przykladania ciepciory  :lol: Z nim gadaj.
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-26, 16:49:49
soczewicę?
z 2-3 razy w życiu to jadłem, ani czerwona, ani zielona nie przypadła mi do gustu.  Teraz kojarzy mi się z przykładaniem do rany, i cieciorką  ;-) ( ciecierzycą ?)

Nie jadłam ani soczewicy, ani ciecierzycy ani soi... chyba, że w jakimś produkcie była dodana...np. w parówkach... :roll:

Gavroche

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-26, 16:49:49
soczewicę?
Soczewica jest super na diecie wysokowęglowodanowej.
I całkiem smaczna, ja lubiłem gęste zupy na soczewicy, kaszy, kościach i warzywach.
Kompletny posił, podobnie jak grochówa. :D

Anulka177

Mój mąż czasami, po kryjomu, zjada puszkę fasoli czerwonej z majonezem, bo bardzo lubi.  :) Po tym, jak przestał pić piwo, którego był nałogowym wielbicielem, potrafię mu wybaczyć tę fasolę od czasu do czasu  :lol:

administ

Matko jedyna!  :shock:
Też jestem wielbicielem piwa okrutnym, ale nie piję odkąd ponoć za pół litra się przestępcą jest!  :?

renia

To zawsze możesz wziąć zamiennik w postaci fasoli... 8)

administ

Dziękuję, nie skorzystam... ;)

renia

:lol: Trudno chciałam pomóc. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2016-02-26, 20:16:27
Też jestem wielbicielem piwa okrutnym, ale nie piję odkąd ponoć za pół litra się przestępcą jest!  :?
Małe piwko to dobry węgiel 8)

Anulka177

Cytat: admin w 2016-02-26, 20:16:27

A jest się???  :shock:

renia

Za kierownicą... 8)