Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

I niech tak zostanie  8)

Dzień jak co dzień,  omlet z jaja i 3 żółtek ze śmietanką,  maźnięty powidlami śliwkowymi,  a do tego kawa z masłem i kokosem dla smaku  :)

administ

Ale jak się wrzuci tu gorący temat z życia "dobrej zmiany", to żarcie natychmiast zejdzie na drugi plan! ;)  :lol:
To specyfika tego Forum...  8)   :D

Blackend

Uporządkowany chaos. ;)

administ

Samo życie... ;)
Ale da się sensownie ogarnąć w parę minut.  :lol:

Blackend

Spoczko jak to mówią. ;)

Anulka177

Cytat: admin w 2016-03-23, 13:00:39
Ale jak się wrzuci tu gorący temat z życia "dobrej zmiany", to żarcie natychmiast zejdzie na drugi plan! ;)  :lol:
To specyfika tego Forum...  8)   :D

A, bo wtedy się jeść odechciewa  :? :lol:

administ

Diogenes z Synopy

zimne nóżki.
nać, ocet, ogórek kisz.

renia

A ja żółtkownicę z szynką ('włoską") na maśle. Wyjątkowo bez sera i bez warzywka.
Zgłodniałam tak, że nie chciało mi się dużo bawić... 8)

renia

1 półciepły gofr z masłem, szynką i ogórkiem kiszonym... 8) Jakoś szybko dzisiaj zgłodniałam.  :roll:
Albo chcę się najeść na zapas, bo jutro jest post... 8) :lol: :wink:

Anulka177

Wskoczyłas na dietę vvv?  :shock:

renia

Jeden dzień do syta (a nawet więcej), a potem tydzień głodówki? :roll: Byle tygodniowy bilans się zgadzał? :lol:
To nie dla mnie.  8) Ani nie jest optymalnie... :? :lol:

Anulka177

A już myślałam  :wink:

renia

Ja takich ekstremalnych doświadczeń nie przeprowadzam. Wolę sprawdzone tory... :D 8)
Chociaż dla wielu już samo ŻO jest wywrotowe... :shock:

Kryanna

Mocno biała kawusia, do samego obiadu mi wystarczy ... chyba przesadziłam? Nie znam od dawna uczucia głodu ale łakomstwo nie jest mi obce  :(

renia

Śniadań nie jadasz? :roll:

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-03-25, 08:40:28
post dziś! ;-)

3 żółtka na skwarkakch i siła wyższa - musiałem spróbować parę plasterków boczku zrolowanego, którego upiekłem wieczorem.  ;-)   I postna kiszona kapusta.

Zosia już zrobiła rano sernik i tort ananasowy.   :shock:   A ja popływałem.   :lol:  I shopping odwaliłem.

renia

To już tych dziewic w niebie nie dostaniesz... :? 8)

matuVet

Cytat: Anulka177 w 2016-03-23, 11:48:02
I niech tak zostanie  8)

Dzień jak co dzień,  omlet z jaja i 3 żółtek ze śmietanką,  maźnięty powidlami śliwkowymi,  a do tego kawa z masłem i kokosem dla smaku  :)

No to mamy podobny "zestaw startowy" tylko u mnie bez powideł bo są niedostępne. A kawa z masłem i śmietanką uchatą ;)

Kryanna

Cytat: renia w 2016-03-25, 08:40:28
Jadam Reniu - czasem wcześnie, czasem dopiero koło południa. Dzisiaj jednak z tą śmietanką przesadziłam, bo jeszcze nie czuję potrzeby omleta zjeść. A post jest dla mnie bardzo ważny, to i tak jest tylko namiastka prawdziwego postu sprzed wieków :-)