Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Bez promili, to chociaż by wypadało jakąś atrakcyjniejszą potrawę zrobić... :roll: Ale co jest atrakcyjne? :roll:
Wieczorem mięsnych dań się nie chce jeść, sałatki to nic ciekawego, może jakieś optymalne ciasto? :roll:

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-12-29, 22:03:10
Ja idę na taką składkową imprezę (dzieci odchowane już  :wink:) i trzeba samemu napitek i zakąskę przynieść. Myślę, że ta rolada będzie ok w komplecie z kotletami mielonymi w wersji mini oraz koreczkami z sera i oliwek.

To Wy ostro szalejecie... :shock: :wink: Ale Wy jesteście młodzi, Wam balowanie nie zaszkodzi... :lol:
My już wolimy nudę, spacerek, wiadomości posłuchać...  :lol: 8)

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2016-12-29, 22:03:10
Ja idę na taką składkową imprezę (dzieci odchowane już  :wink:) i trzeba samemu napitek i zakąskę przynieść. Myślę, że ta rolada będzie ok w komplecie z kotletami mielonymi w wersji mini oraz koreczkami z sera i oliwek.
A wódkę jaką i ile na

Anulka177

Wódka taka, jaka akurat w promocji była  :lol: Ja, jako kierowca jej pić nie będę, wystarczy mi kawa i woda z cytryną.  :D

renia

A ja mam na kolację sernik i sałtkę. Synowa przyniesie jakieś ciasto i Strogonowa. A miało być nic... :roll:

administ

Prawdziwy Katolik-Polak-Patriota do ust nie weźmie potrawy, która nosi nazwisko wroga Polski i Polaków!  :shock:  :? ;)

renia

Niech tak sobie biorą czy nie biorą do ust co chcą... :lol:
Ja jem co lubię. Raczej wieczorem na potrawy mięsne nie będę miała ochoty, nawet jakby się nazywała "dobra zmiana"... :lol:
i była z (p)osła albo barana... 8)
Sernik i kawa ze śmietanką to jest to... :D I spacer w kierunku Wenus... 8) :lol:

Jarek

Ale Ty ostatnio romantyczna . :DTo ta Wenus tak działa ?

Anulka177

Cytat: admin w 2016-12-31, 13:31:23
Prawdziwy Katolik-Polak-Patriota do ust nie weźmie potrawy, która nosi nazwisko wroga Polski i Polaków!  :shock:  :? ;)
:lol:
Czyli o torcie Pavlova nawet nie ma co marzyć?  :wink:

Jarek

Ale Kobiety potrafią być romantyczne .
Przeważnie powtarzają, że nie szata zdobi człowieka .
Już dziś to słyszałem , a teraz słyszę ,co mam ubrać na tego sylwestra  :lol:
Uwaga zaczynam doradzać ,bo już mi jej żal powoli . :(

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-12-31, 15:04:34
Cytat: admin w 2016-12-31, 13:31:23
Czyli o torcie Pavlova nawet nie ma co marzyć?  :wink:

A barszcz ukraiński może być... :roll:

administ

Cytat: Jarek w 2016-12-31, 15:34:19
Ale Kobiety potrafią być romantyczne .
Przeważnie powtarzają, że nie szata zdobi człowieka .
Już dziś to słyszałem , a teraz słyszę ,co mam ubrać na tego sylwestra  :lol:
Uwaga zaczynam doradzać ,bo już mi jej żal powoli . :(

Jarek

Ups, szata dobrana  :lol:Ale jeszcze małe wątpliwości są :lol:Buty tylko dwie pary ? :shock:
Jestem zaskoczony zawsze były trzy pary  :lol:Zapytam w jakich będzie jechała ,bo mi jednej pary brakuje  :roll:

Blackend

grenis

Cytat: Anulka177 w 2016-12-31, 13:09:19
Wódka taka, jaka akurat w promocji była  :lol:

Flinlandia 1L w Osząlomie i Lidlu  :lol:

Radomiak

Cytat: grenis w 2016-12-31, 19:32:32
Cytat: Anulka177 w 2016-12-31, 13:09:19
Wódka taka, jaka akurat w promocji była  :lol:

Flinlandia 1L w Osząlomie i Lidlu  :lol:

A byłem dzisiaj w Oszołomie (w Piasecznie). Katastrofa! Standardowo nie mogłem sobie odpuścić...więc zapytałem jakiejś paniusi;-
Pani kochana, wojna bedzie???
I standardowo usłyszałem ;-
A idz pan do cholery.
Ludzie "pogłupli", sześćdziesiąt kilka kas, wszystkie czynne,  a stałem ze 20 minut.
Katastrofa!   :lol:

grenis

Ludzie pierdolca dostaja przed jakimkolwiek swietem  :lol:

Blackend

Tradycja taka. ;)