Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Widze, ze usunal juz te ostatnie reklamowe paszkwile jak to na konwencji wszyscy byli chorzy i otyli, oprocz pani Rzepeckiej oczywiscie, bo ta ma podobno anoreksje  :lol: A wszyscy oni ponoc trafiaja do dodzownika zeby ich naprawic  :lol:
Siedze tam na jego tej grupie dodzo (jedno moje konto usunal) i tam jest bida z nedza, nawet za wejscie do grupy trzeba zaplacic  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

No a "kamizelkę zdrowia", co mi druga tura z Akademii Zdrowia chciała zrobić składkę na nową - też wywalił?  :?

Zyon

Usunal te ostatnie paszklwile, zostala jedna relacja tej kobiety co gada przez nos. On w ogole nie rozumie marketingu, co zreszta widac, jak to kiedys mowil Palikot - nie wazne co mowia, aby nazwiska nie przekrecali  :lol:  :lol:  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Szkoda, bo tak cudownie dobrał Tkocz moje zdjęcie do gazety!  :lol:
Bardzo mi to odpowiadało, ale Sławcio nie wytrzymał i skrytykował! ;)

Gavroche

W ogóle nie czaję, co mówicie. :D
Ale to dobrze, że nie znam poprawiaczy i naśladowców, lepiej siedzieć tu, przy źródełku.
Słuchałem Mariusza ze dwa razy na YT, ale zbyt autorytarnie się wypowiada, jak na mój gust

admin

:lol:
Nic nie szkodzi - to nieistotne "pierdoły" są - szkoda czasu na rozkminianie! ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2025-04-29, 10:11:46W ogóle nie czaję, co mówicie. :D
Ale to dobrze, że nie znam poprawiaczy i naśladowców, lepiej siedzieć tu, przy źródełku.
Słuchałem Mariusza ze dwa razy na YT, ale zbyt autorytarnie się wypowiada, jak na mój gust
No Mariusz to takie nowe pokolenie poprawiaczy, 20 lat temu bylo inne teraz jest on, czyli epopeja dalej trwa :D Wszystko na Diecie Optymalnej jest zle i rakotworcze i on musi to wsystko napawiac i tych biednych ludzi ratowac. No a autorytaryzm jest typowy dla kazdego kieszonkowego Adolfa  8) Na Tomaszu wiesza takie psy, ze zal sluchac tego scieku
Work Buy Consume Die

Gavroche

Oj, to nieładnie z jego strony. :o
Ale biznes wymaga poświęceń :P

Zyon

Biznes to za duze slowo w tym wypadku  :lol:
I kazdy biznes mozna prowadzic etycznie, no ale Mariusz to taki opty-Dobropolski, ktory tam obsrywa Ostrege, Kocura czy Rodzeniow, ze sa glupkami a tylko on najmadrzejszy. Jak w polityce - zamiast mowic dlaczego wybierac jego bo jest najlepszy to skupiaja sie w wytykaniu wad przeciwnika ;)
Work Buy Consume Die

Krzysiek456

Czy Pan Mariusz propaguje zmodyfikowane przez siebie Żywienie Optymalne? A co jest lepsze dieta Dodżownika czy ŻO Jana Kwaśniewskiego? U Dodżownika chyba jest więcej węglowodanów... Może ktoś próbował?

Gavroche

Przecież to to samo. :) ŻO ma tyle miejsca na indywidualne potrzeby, że może być keto z jednego końca i DODŻO z drugiego. I jeszcze wiele innych wersji, pod którymi każdy może się podpisać i sprzedawać jako autorski produkt. :P Czekam na laktoovożo. :lol:

admin

Cytat: Krzysiek456 w 2025-04-29, 19:02:55Czy Pan Mariusz propaguje zmodyfikowane przez siebie Żywienie Optymalne? A co jest lepsze dieta Dodżownika czy ŻO Jana Kwaśniewskiego? U Dodżownika chyba jest więcej węglowodanów... Może ktoś próbował?

Chłop o sporym intelekcie, ale psychicznej konsystencji dziecka - zna się na wszystkim najlepiej, a reszta to "idioci"...
Radzenie młodym intensywnie trenującym byczkom Żywienia Optymalnego nie sprawdzi się u starszych, schorowanych osób, bo dla nich jest Dieta Optymalna.

Zyon

Cytat: Krzysiek456 w 2025-04-29, 19:02:55Czy Pan Mariusz propaguje zmodyfikowane przez siebie Żywienie Optymalne? A co jest lepsze dieta Dodżownika czy ŻO Jana Kwaśniewskiego? U Dodżownika chyba jest więcej węglowodanów... Może ktoś próbował?
Jak kazdy plagiator-ulepszacz propaguje swoja "lepsza" wersje, znam pare osob co probowalo, juz przestali probowac :D Jeden sie ulal jak wieprzek, bo jak sie nie cwiczy to koryto mode on
Work Buy Consume Die

Blackend

Dokładnie, z moich amatorskich obserwacji też wynika, że z ŻO bardzo łatwo trafić do korytka przy dzisiejszej taniej obfitości jedzenia, a szczególnie słodyczy.  8)

Gavroche

Dlatego ja uważam, że bezpieczniej dla początkującego ŻO kręcić się bliżej keto.
Mam kolegę, który "musi" jeść prawie ZC, bo jak tylko zje ziemniaczka czy loda, to zaraz mu kontrola puszcza i wyjadą całą słodką szafeczkę dzieciom. :D

Blackend

No właśnie, cukrojadki mają problem z tym "trochę" węglowodanów aby ketonów nie było.  8)
Dla mnie ulep, to dla łasuchów tylko trochę posłodzone. ;)

Kiedyś koleś w pracy zrobił mi kawę (w filiżance, nie w kubku), którą wg niego tylko trochę posłodził.
Po cichu ją wylałem, bo nie lubię słodkiej kawy i pytam go - ileś ty tam cukru wsypał?
A on wyraźnie zaskoczony odpowiada - tylko trochę, dwie łyżeczki, bo nie wiem jak słodką lubisz.

admin

Nie rozumiej - jak można żyć zastanawiając się ile i czego można/nie można! Co to za "życie"!  :lol:
No ale niektórzy tak mają, że bez ograniczeń żyć nie potrafią! :(

Blackend

Dokładnie, postaw przed alkoholikiem flaszkę i powiedz, tylko jeden kieliszek dziennie.  8)
Nie zadziała.
To samo z cukrojadkami - dopóki szuflada pełna... a w razie czego, w sklepie obok półki są zawsze pełne.

Zyon

Cytat: Gavroche w 2025-04-29, 19:57:49Przecież to to samo. :) ŻO ma tyle miejsca na indywidualne potrzeby, że może być keto z jednego końca i DODŻO z drugiego. I jeszcze wiele innych wersji, pod którymi każdy może się podpisać i sprzedawać jako autorski produkt. :P Czekam na laktoovożo. :lol:

Cytat: Gavroche w 2025-05-02, 14:14:10Dlatego ja uważam, że bezpieczniej dla początkującego ŻO kręcić się bliżej keto.
Mam kolegę, który "musi" jeść prawie ZC, bo jak tylko zje ziemniaczka czy loda, to zaraz mu kontrola puszcza i wyjadą całą słodką szafeczkę dzieciom. :D

To zaskakujace, ale pod oboma postami napisze "tez tak uwazam" :D
Bo inaczej to szybko sie zacznie krecic w okolicach Tomaszowego tescia i koryta. Dlatego ci wsyscy keto guru tak czujnie pilnuja zeby w swoich filmach nie wspominac nic a nic o Kwasniewskim.Daaaaawno temu Kocur raz wspomnial przy okazji przegladu ksiazek i tyle. Sadze, ze nie jest to przypadek, bo maja tyle ksiazek w swoich sklepikach, tyle polecaja a tej jednej nie.
Work Buy Consume Die

Blackend

Ja z kolei polecam, szczególnie starszym dla których kawa bez ciastka jest jak chleb bez smalcu Dietę Japońską.  8)
Ogólna narracja jest antytłuszczowa, więc łatwo powołać się na "uznane autorytety" i jest prosta w komponowaniu dań.  8)