Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

A jakoś Ci ( nie Tobie) nie wierzę. :roll: :lol:

administ

I bądź tu szczery... ;)

Dasna

Cytat: admin w 2015-10-21, 20:47:05
I bądź tu szczery... ;)
Adwokat (dobrze, że nie diabła  :twisted::lol:

Dasna

administ

U niedobrze, jak takie rzeczy zaczynają gadać w hameryce, bo jak te polskie naukowce się teraz wytłumaczą, że czytać Doktora Kwaśniewskiego ze zrozumieniem przez tyle lat nie potrafili?  :roll: :lol:
A doradcy polityków, czyli tzw. "eksperci", co można wymieniać z nazwisk i stanowisk...   8)

Zyon

Cytat: Dasna w 2015-10-22, 07:28:38
http://alexjones.pl/pl/aj/aj-technologia-i-nauka/aj-medycyna/item/67812-wybitny-kardiochirurg-ujawnia-prawde-o-chorobie-serca

Ten link na FB udostępnia nasz wybitny sztangista, trener Kadry Narodowej USA, Zygmunt Smalcerz. :D
To bylo na blogu Pracownia ze 3 lata temu
Work Buy Consume Die

renia

http://alexjones.pl/pl/aj/aj-technologia-i-nauka/aj-medycyna/item/67812-wybitny-kardiochirurg-ujawnia-prawde-o-chorobie-serca

Ten link na FB udostępnia nasz wybitny sztangista, trener Kadry Narodowej USA, Zygmunt Smalcerz. :D

Takie "kwiatki" co rusz się ukazują (jak np. "Mity o cholesterolu" - prof. Hartenbacha), a farmacja i lekarze na to nie reagują. Karawana jedzie dalej, biznes się kręci, klapki na oczach... 8) :?

administ

I bardzo dobrze, że nie reagują, to może to niskowęglowodanowe oszołomstwo jakoś przycichnie...  8) ;)

Dasna

Cytat: Zyon w 2015-10-22, 08:57:49

To bylo na blogu Pracownia ze 3 lata temu
To nie jest ważne co było, ale co teraz. :lol:

Gavroche

Trening na kofeinie z kawy to zupełnie inna jakość. :D

-Dzień dobry 4x4@200kg
Zamiast martwego, bo odcisk uszkodzony, bardzo dobre ćwiczenie.
-Siad przedni 4x3@190kg
Stały ciężar, podobnie jak w GM, dużo ludzi było, pucowali bicki i cycki przed weekendem.
-Wyciskanie stojąc 4x4@145kg
Tutaj ciężko, zostanę na tym ciężarze przez chwilę lub nawet się cofnę, albo może będę robił raz na tydzień, regeneracja słaba (?).
-Croc rows 4x25@50kg
Dobre ćwiczenie, ale na 2-3 sesje tylko, żeby się nie odzwyczaić od dużego ciężaru. ;)

Bardzo udana sesja, po zimnym prysznicu czułem się jak młody Herakles. :D

renia

A jutro będziesz zdychał...  :? 8)

administ

:lol:
Roztrenowany, to spoco...  8)

Diogenes z Synopy

Cytat: Gavroche w 2015-10-23, 11:52:31
czułem się jak młody

przeca Ty jesteś młody  :shock:  dziadzieje się  ;-)  ?

Gavroche

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-10-23, 14:10:31
czułem się jak młody

No wiesz, dramatycznie to napisałeś. ;)
Bez wątpienia nie jestem już młodzieniaszkiem, zwłaszcza do poważnego sportu siłowego, ale ciągle poprawiam swoje wyniki, więc tak źle nie jest.
Jestem sam ze sobą codziennie, więc nie widzę dużych różnic, za to kiedy pomyślę, jak mało można było jeść, spać i odpoczywać, a jak dużo pić, bawić się i trenować mając 19 lat, to tak, zdecydowanie się dziadzieje. :lol:

Gavroche

Jak Białek stał się Mięśniem:
https://vimeo.com/88268560
:D

Jarek

Cytat: Gavroche w 2015-10-23, 15:23:11
Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-10-23, 14:10:31
czułem się jak młody

No wiesz, dramatycznie to napisałeś. ;)
Bez wątpienia nie jestem już młodzieniaszkiem, zwłaszcza do poważnego sportu siłowego, ale ciągle poprawiam swoje wyniki, więc tak źle nie jest.
Jestem sam ze sobą codziennie, więc nie widzę dużych różnic, za to kiedy pomyślę, jak mało można było jeść, spać i odpoczywać, a jak dużo pić, bawić się i trenować mając 19 lat, to tak, zdecydowanie się dziadzieje. :lol:
Myślę że swoje przewartościowania ,powinieneś bardziej elegancko nazwać . :lol:

Dasna

Trening na kofeinie z kawy to zupełnie inna jakość. :D

-Dzień dobry 4x4@200kg
Zamiast martwego, bo odcisk uszkodzony, bardzo dobre ćwiczenie.
-Siad przedni 4x3@190kg
Stały ciężar, podobnie jak w GM, dużo ludzi było, pucowali bicki i cycki przed weekendem.
-Wyciskanie stojąc 4x4@145kg
Tutaj ciężko, zostanę na tym ciężarze przez chwilę lub nawet się cofnę, albo może będę robił raz na tydzień, regeneracja słaba (?).
-Croc rows 4x25@50kg
Dobre ćwiczenie, ale na 2-3 sesje tylko, żeby się nie odzwyczaić od dużego ciężaru. ;)

Bardzo udana sesja, po zimnym prysznicu czułem się jak młody Herakles. :D
Gavroche, poraża mnie Twój GM.  Naprawdę poraża. :shock:

A  nie kroc rows?
Dla mnie trochę pakerskie. 8)

administ

Cytat: Dasna w 2015-10-23, 20:33:54
Gavroche, poraża mnie Twój GM.  Naprawdę poraża. :shock:

:shock:
A jak to się objawia, bo może coś poradzimy przez drut! ;)

Blackend