Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Jaja są dobre na każde Święta. ;)

administ

Jarek

Bo jaja same w sobie są świąteczne ,dlatego można świętować  każdego dnia  :lol: :lol: :lol:

Blackend

RafałS

Święto narodzin.

Jarek

renia

Święta prawda, święta bez jajek to nie święta... :? to by była kara... :?

Blackend

No pewnie, bez jaj to byśmy cienko piszczeli. ;)

Jarek

Doznawać szczęścia w pożywieniu ,to coś ,czego nie kazdy doznać może , ale luja . :lol:

administ

Oczywista, oczywistość...
Z jedzeniem, jak z żoną, wiadomo, że lepiej mieć śliczną i łagodną, niż "babochłopa z jajami"... ;)
No chyba, że kto lubi, to można...  :?

renia

administ

Niektórym kot starcza... ;)

renia

Każdy ma swojego kota... 8)

oldboy

Właśnie czytam tego leoparda od Kellego i zastanawiam się jak to jest z tym rolowaniem czy piłkami. To jakaś nowość czy może takie zabiegi praktykowano już kiedyś? Dasna, Gavro obracacie się w bardziej profesjonalnych kręgach, macie jakies zdanie?

Gavroche

Cytat: oldboy w 2015-12-27, 15:31:09
Właśnie czytam tego leoparda od Kellego i zastanawiam się jak to jest z tym rolowaniem czy piłkami. To jakaś nowość czy może takie zabiegi praktykowano już kiedyś? Dasna, Gavro obracacie się w bardziej profesjonalnych kręgach, macie jakies zdanie?
Rura PCV oklejona karimatą i piłka do krykieta, są znane od dawna, do "rozbijania" mięśni, które nie chciały działać jak należy. :D
Więcej Ci nie powiem, bo mnie nigdy aparat ruchu nie dolegał, a mobilność do PC miałem dobrą.

Teraz wszyscy mają jakieś przykurcze, nierównowagi, czegoś nie mogą, a coś muszą. :lol:
Nie wiem czy moda taka, by chodzić do fizjo, czy faktycznie pokolenie kalek?

oldboy

Dzięki. Dam szansę jego programowi w poprawie lepszego siadania, to tylko 10~15min dziennie choć raczej bolesne są te minuty ;) .

Dasna

Dzisiaj po odpoczynku i regeneracji powrót do normalności. Po świętach przymasowałam . :? 65 kg a łapę mam jak chłop. No i plecki.

Dzisiaj trening z Młodym.

1.Rozgrzewka
2.Rwanie klasyczne 5 x 1 32 kg
3.Podrzut klasyczny  5 x 1 37 kg
4.Ciąg rwaniowy 5 x 3 55 kg
5.Przysiad przedni 3 x 3 45kg
6.Podciąganie wąskim podchwytem 3 x 5 Młody podtrzymywał.
7.Wyciskanie na ławce wąskim chwytem 3 x 10 20 kg, 1 x 10 25 kg
8.Brzuszki 3 x 15
Rozciąganie
Sauna
B. miły, średnio ciężki trenindzek na rozruszanie. :D

administ

W Święta nie trenowałaś?  :shock:
Co to się wyprawia...  :( ;)

renia

Za to pewnie w sylwestra nadrobi... :roll: :wink: