Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Dasna w 2016-01-22, 19:18:28
Rany Julek , katastrofa. Dzisiaj obżarłam się przed treningiem jak durna. I nie dość , że nie mogłam się schylać to jeszcze byłam kompletnie bez siły. Ale to suma dzisiejszego bezmyślnego żarcia i wczorajszego wykańczającego fengszuja. :?

Czy to w ogóle pisać , co ja zrobiłam w stylu rozpaczliwym?
Ech, w końcu Viktor się zlitował i posadził mnie na maszynki.

1.Rozgrzewka
2.Rwanie ze zwisu 2 x 2 20kg, 3 x 2 25 kg, 3 x 1 30 kg
3.Podrzut z zatrzymaniem 3 sek  2 x 2 20 kg, 2 x 2 25 kg, 5 x 2 30 kg
I maszynki
Dobry trening i nauka na przyszłość. :D

Dasna

Cytat: renia w 2016-01-22, 19:20:58
Dobrze, że na ławkę rezerwowych nie poszłaś za karę... :roll:
Ech, szkoda gadać. Ale nic to. Coś tam powalczyłam.
Jutro, pojutrze odpoczynek.

administ

Świetnie, odpoczynek to podstawa... ;)

Dasna

Cytat: renia w 2016-01-22, 20:22:43
Właśnie... :D 8)
:lol: :lol:
Ale trochę ruchu tez się przyda.

administ

A tyle co z fengszuja, to starczy... ;)

Dasna

Cytat: admin w 2016-01-22, 20:31:17
A tyle co z fengszuja, to starczy... ;)
Fakt, fengszuj może wykończyć. :? :lol:

administ

Naturalnie, to strasznie wyczerpujące... ;)

renia

Dobry artykuł... :roll:

administ

Mizernie pociesza raczej, taki przywiędły jakby... ;)
Dla kobiet trenujących pisze się inaczej!  8) :lol:

Dasna

Wczoraj w Dynamo Rita pięknie wystąpiła. Pobiła swoje rekordy . Rwanie zrobiła 42 kg a podrzut 51kg. Super.

Zajęła pierwsze miejsce a jej przeciwniczki dźwigały o 15 kg mniej. :shock: :shock: I to w stylu rozpaczliwym.

Rita rządzi. Smarkula ma potencjał. Obiecałam jej , że jak wrócę następnym razem to fundnę jej fengszuja.  :lol:

Dzisiaj pójdę popatrzeć na chłopaków , bo wczoraj tylko popatrzyłam na kat.69 kg. Dzisiaj występuje Pavlik Zakaszewski (brat Rity) i Tolia Goridźko, który jest Mistrzem Ukrainy do 18 lat.

Diogenes z Synopy

Gavroche

Cytat: Dasna w 2016-01-23, 09:02:36
Wczoraj w Dynamo Rita pięknie wystąpiła. Pobiła swoje rekordy . Rwanie zrobiła 42 kg a podrzut 51kg. Super.

Zajęła pierwsze miejsce a jej przeciwniczki dźwigały o 15 kg mniej. :shock: :shock: I to w stylu rozpaczliwym.

Rita rządzi. Smarkula ma potencjał. Obiecałam jej , że jak wrócę następnym razem to fundnę jej fengszuja.  :lol:

Dzisiaj pójdę popatrzeć na chłopaków , bo wczoraj tylko popatrzyłam na kat.69 kg. Dzisiaj występuje Pavlik Zakaszewski (brat Rity) i Tolia Goridźko, który jest Mistrzem Ukrainy do 18 lat.
https://m.youtube.com/watch?v=GJcyMonjavk

Dasna

Cytat: Gavroche w 2016-01-23, 11:21:11
Cytat: Dasna w 2016-01-23, 09:02:36

https://m.youtube.com/watch?v=GJcyMonjavk
Na FB wstawiają filmiki 4-5 latków .

Natomiast mam trochę przesyt filmikami i zdjęciami z USA. Tam wszyscy podnoszą tony a jak przychodzi do zawodów , takich MS w Houston , to gdzie ci Amerykanie sie podziewają???.
Podśmiewamy się z Viktorem , bo oni uwielbiają ogromne talerze (teraz AquaPark takie zamówił) i na sztandze 200, 300, 400 , ale.......Ibs.
Patrzę , patrzę dziewczyna z wysiłkiem dźwignęła w MC 200 ........Ibs. :shock:
Czyli 90, 71 kg co ja robię ze śpiewem na ustach. :lol: :lol: :lol:
Oczywiście, trenerem Kadry jest nasz znakomity sztangista Zygmunt Smalcerz, ale cosik te Amerykańce trudne w uprawie są. :lol: :lol:

Dasna

Viktor i Wasilij zadowoleni. Tolik Goridźko 3 miejsce a Pavlik tez 3 , ale podrzucił 180 kg. Co prawda niedosyt troszkę , bo nie wyrwał 150 kg, ale ,,,,jest dobrze. :D
Tolik jest mistrzem Ukrainy , kadetów do 15 lat.Molodec. :D

administ

Priwiet rejzerom! ;)

renia

Cytat: admin w 2016-01-23, 08:12:37
Mizernie pociesza raczej, taki przywiędły jakby... ;)
Dla kobiet trenujących pisze się inaczej!  8) :lol:

Może coś napiszesz w takim razie? 8)

administ

Jutro, jutro... ;)  :lol: