Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Gavroche

renia

Cytat: admin w 2021-11-08, 14:19:32
Bardzo rozsądnie - zbijanie wagi jest niezdrowe!

Można się szkłami pokaleczyć... :? 8)

Dasna

Cytat: renia w 2021-11-08, 15:35:50
Cytat: admin w 2021-11-08, 14:19:32
Bardzo rozsądnie - zbijanie wagi jest niezdrowe!

Można się szkłami pokaleczyć... :? 8)
Właśnie  :lol:

renia

Ja mam szklaną i stoi ona w miejscu... ;-)

admin

Gavroche

Blackend

Dasna

Rozruchowo
1.Rwania do 25 kg ze zwisu i pomostu
2.Podrzuty do 40 kg z pomostu
3.GM 3 x 5 25kg
4.Brzuszki na ławce ze skrętem tułowia 2 x 15
Prysznic i lekko mi na duszy i ciele.  :D

admin

Jazda jak na zimnym dieslu... Depnąć nie można, bo silnikowi może zaszkodzić ;)

RafałS

Ja wczoraj zimny rozruch max. Aklimatyzacja, kilka sprintów na lekkim minusie. Dziś lekko jednego suvu niedomaganie. Niestety tylko dwusuvem  :wink: jestem. Nie to co czterosuw, jak większość zwierząt. 8)

Gavroche

Ja przed chwilą wróciłem z 8km marszu.
Piękna pogoda, 12 stopni i słoneczko, kawał nieużytków zrobiliśmy, bażanty i kuropatwy siedziały gęsto w krzakach, pies miał używanie. :P
A rano w domu lekki rozruch z odważnikami:
-rwanie oburącz 5x5@32kg
-wyciskanie oburącz 5x5@32kg
-rwanie jednorącz 3x20@24kg.
Teraz obiadek i jakaś lektura na leżance. ;-)

Gavroche

W ciągu ostatnich dwóch miesięcy zmarli Matt Mendenhall, George Peterson, Shawn Rhoden, Vic Richards, John Meadows, a Kali Muscle z zawałem serca. To jest popieprzone. :shock:
https://www.reddit.com/r/bodybuilding/comments/qqxubt/victor_richards_has_passed_away_at_age_56/

Jarek

Suche mięśnie  8)

admin

Jak kiedyś Doktor napisał, że zawodowe "trenowanie kulturystyczne" jest nierozsądne i szkodliwe dla zdrowia, to zaraz niektórzy twierdzili, że "zakazał kulturystyki"...  :lol:
I nikomu do głowy nie przyszło sprawdzić, co tak naprawdę Doktor napisał, bo wszyscy już "wiedzieli", że "zakazał".  :D

Gavroche

True. :?
Jak zawodowcy mają serca po kilogramie i wątroby po cztery kilo, to nic dziwnego, że "zdrowi" są tylko z wyglądu. 8)

admin

Żyją krótko, ale treściwie i raczej mają to wkalkulowane.  8)

Gavroche

Niektórzy pewno tak, ale koksowanie to nałóg jak każdy. 8)
A każdy nalogowiec liczy, że jemu się uda, bo on robi rzeczy X, Y, Z, zapobiegawczo, albo "ma gen". :D
Na YT te wszystkie nakosowane trenerki zaklinają rzeczywistość, że to nie od sterydów, tylko innych czynników umierają.

Dodatkowo, jak się ma testosteron podniesiony x10-15, to włącza się tryb nieśmiertelności i niewiele się już liczy prócz nabitej łapy. ;-)

Jarek

Cytat: admin w 2021-11-11, 10:07:09
Jak kiedyś Doktor napisał, że zawodowe "trenowanie kulturystyczne" jest nierozsądne i szkodliwe dla zdrowia, to zaraz niektórzy twierdzili, że "zakazał kulturystyki"...  :lol:
I nikomu do głowy nie przyszło sprawdzić, co tak naprawdę Doktor napisał, bo wszyscy już "wiedzieli", że "zakazał".  :D
A jak ładnie to napisał, Nawet do takich dotarło jak ja

Blackend

Ja nie trenowałem kulturystyki, ale lubiłem piłkę, a o piłce dobrze pisał i zalecał ŻO. ;)