Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Oby tak było!  :D

Gavroche

Cytat: Dasna w 2021-12-02, 14:20:33
:lol: :lol:
Ba, obowiązkowo. Tyle, że teraz obiektyw mnie nie obejmuje. Kiedy się uspokoję i zmaleję , może wtedy się uda.  :mrgreen:
Obym taką formę utrzymała do ME Masters w Raszynie. Wszyscy będą w szoku.  :twisted:
Legalna szpryca, tam wielu może być takich Hulków. ;-)

admin

Dasna

Dasna

https://wydarzenia.interia.pl/autor/irmina-brachacz/news-wstep-tylko-dla-zaszczepionych-restauracje-covid-free-ida-na,nId,5682574

Aaaaa, zapomniałam. Wczoraj po raz pierwszy zazapytano mnie w Zdroficie czy jestem zaszczepiona.  :shock:  Zaczynają prowadzić ewidencję.  :?

Jarek

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: Dasna w 2021-12-03, 09:38:38
https://wydarzenia.interia.pl/autor/irmina-brachacz/news-wstep-tylko-dla-zaszczepionych-restauracje-covid-free-ida-na,nId,5682574

Aaaaa, zapomniałam. Wczoraj po raz pierwszy zazapytano mnie w Zdroficie czy jestem zaszczepiona.  :shock:  Zaczynają prowadzić ewidencję.  :?
:lol: Radziłbym zainwestować w ochronę bo w razie awarii nikt nie będzie przecież płakał nad zbędnym, nie potrafiącym się zachowywać w polsce przybytkiem. 8)

admin

Oczywiście - dobrowolny przymus... ;)

Jarek

A najwazniejsze ze darmowo dla wszystkich... :lol:

admin

A bo jakby trzeba było płacić, to tylko desperaci covidowi typu "aktorka" by się szczepili... ;)

Gavroche

Ćwiczę prawie codziennie, tylko nie wpisuję się tutaj, bo nuda. :D
Życie zawodowe i towarzyskie robi mi naturalne przerwy i tak się żyje na tej wsi... ;-)
Dzisiaj trochę bardziej wydolnościowo:
-rwanie jednorącz 4x10@32kg
-półrwanie oburącz (nadal mnie śmieszy to ćwiczenie) 6x20@24kg
-zarzuty dwu odważników 6x20@24kg
-rwanie jednorącz 4x60@16kg.
I dobra, spacer z psem w ramach "schłodzenia". :D

admin

Jaka nuda, jak koronaświrus szaleje? ;)

Jarek

swirus lekarstwem na nudy

admin

Oczywiście - zaraz bez covid-passport nigdzie się nie wejdzie, nawet do własnego domu... ;)  :lol:

Jarek

Niektórzy się w tym odnajduja

admin

Jasne, szczególnie wyszczepieńcy z papierkiem o dobrowolnym udziale w "doświadczeniu medycznym"... ;)
Ale zaraz wprowadzą obowiązek dobijający.  :lol:

Gavroche

Dzisiaj w klubie pytali o szczepienie. :lol:
Oczywiście jestem zaszczepiony, bo pytać to sobie mogą, ale sprawdzać nie mają prawa. ;-)
Dzisiaj poszło:
-rwanie jednorącz 3x10@36kg
-półrwanie oburącz 3x5@40kg
-wyciskanie jednorącz 3x5@48kg
-zarzut oburącz 3x25@36kg
-rwanie jednorącz 3x60@20kg.
Fajne te cięższe odważniki, przydatne, rozważam zakup pary 40kg. :D

renia

Cytat: admin w 2021-12-05, 09:26:20
Oczywiście - zaraz bez covid-passport nigdzie się nie wejdzie, nawet do własnego domu... ;)  :lol:

:lol: Na namioty będzie zbyt... :lol: A potem zacznie się budowa igloo... ;-)