Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

renia

Cytat: admin w 2022-07-05, 11:34:34
4,5 tygodnia zostało...  :D

A! :idea: Już wiem o co biega... :lol:

Zyon

gdzie to bedzie???
Work Buy Consume Die

admin

W Hali Mistrzów!  8)
Znaczy, gdyby było w Hali Mistrzów, to już bilety dawno miałbym wykupione!  :D

Zyon

Moze w Hali MIrowskiej? To i Hanni by obejrzal  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin

:lol:
Czy to ten surojadek, co łby końskie w lodówce trzymał?  :shock:  :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2022-07-05, 20:38:44
Moze w Hali MIrowskiej? To i Hanni by obejrzal  :lol: :lol:

:lol: I jeszcze przy okazji by kupił jakieś mięsko, które by go zapachem zwabiło... 8) ;-)

renia

Cytat: admin w 2022-07-05, 21:00:30

To już jest hardcore... :shock: :lol:

Dasna

Zebrałam sie i opublikowałam na swoim profilu FB i w grupach PC i Polmasters rozmowę a w zasadzie taki mini wyklad z prof. dr hab. kierownikiem w Katedrze Nauk o Zdrowiu i Fizjoterapii  Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Humanistycznego-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie.

Niby mowi rzeczy wiadome dla ludzi podnoszących ciężary , ale jednak zawsze coś nowego wpadnie do ucha , jak np. o Antonio Valsalvie.  :D

Wczoraj sie napociłam trenując kolegę mojego syna. Kolega ma 193 cm wzrostu i nazwijmy to, jest sporym wyzwaniem.  :D

Dasna

Prof. Wiesław Filis. I mądrze prawi.  :D

Zyon

Cytat: admin w 2022-07-05, 21:00:30
i baranie jaja  :lol: :lol:

Ale na medycynie juz go wyleczyli z tych wybrykow, teraz propaguje zrownowazona diete zgodna z wytycznymi IZIZ i PAN :D
Work Buy Consume Die

admin

A to fantastycznie, bo na lekarza nadaje się idealnie. Najważniejsze przestrzegać "procedury", bo jak pacjent kipnie zgodnie z procedurą, to wina Pana Boga, a nie procedury... ;)

Jarek

W innym znanym naml przypadku działa odwrotnie...:wink:

MarekS

Jest takie powiedzenie ?zanim prawda włoży buty, kłamstwo obiegnie cały świat? czy jakoś tak. :D Nie ma co się dziwić że ludzi dotykają rożnego rodzaju depresje czy inne choroby psychiczne i psychosomatyczne. Ale i tu medycyna bryluje.

admin

admin

Cytat: Jarek w 2022-07-06, 09:56:56
W innym znanym naml przypadku działa odwrotnie...:wink:

Dokładnie!  :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2022-07-06, 08:05:04
Zebrałam sie i opublikowałam na swoim profilu FB i w grupach PC i Polmasters rozmowę a w zasadzie taki mini wyklad z prof. dr hab. kierownikiem w Katedrze Nauk o Zdrowiu i Fizjoterapii  Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Humanistycznego-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie.

Niby mowi rzeczy wiadome dla ludzi podnoszących ciężary , ale jednak zawsze coś nowego wpadnie do ucha , jak np. o Antonio Valsalvie.  :D

Wczoraj sie napociłam trenując kolegę mojego syna. Kolega ma 193 cm wzrostu i nazwijmy to, jest sporym wyzwaniem.  :D

Odwiedziłam Twój profil na fb, fajnie działasz, podziwiam Cię... :D

RafałS

Cytat: admin w 2022-07-06, 08:50:24
A to fantastycznie, bo na lekarza nadaje się idealnie. Najważniejsze przestrzegać "procedury", bo jak pacjent kipnie zgodnie z procedurą, to wina Pana Boga, a nie procedury... ;)
Ukraińcy mają fory.  :)

RafałS

Albo żyd bo nie pamiętam, przepraszam.

Jarek

Cytat: MarekS w 2022-07-06, 10:29:43
Jest takie powiedzenie ?zanim prawda włoży buty, kłamstwo obiegnie cały świat? czy jakoś tak. :D Nie ma co się dziwić że ludzi dotykają rożnego rodzaju depresje czy inne choroby psychiczne i psychosomatyczne. Ale i tu medycyna bryluje.