Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:?
Przefutrował anaboliki, czy "wyszczepiony'? ;)

Gavroche

Dzisiaj postanowiłem sprawdzić nogę po kontuzji na maksymalnych ciężarach. :D
Przysiad jeszcze mnie trochę onieśmiela, więc wybrałem martwy ciąg.
Poszło 12 serii z progresywnie zwiększanym ciężarem i zakończyłem na dawno nieodwiedzanym ciężarze 305kg. :D
To jakiś rekord na pewno, bo po pierwsze było lekko, a po drugie waga ciała niska ostatnio, bo 93kg tylko rano było na budziku. :?
Udany trening, potem jeszcze kilka serii wyciskania stojąc do 110kg i zarzutów podwójnych odważników.

admin

Świetnie oby tak dalej!  :D

Gavroche

:D
Dzięki, ostatnimi laty, jestem w naprawdę dobrej formie, cokolwiek to znaczy.
Relatywnie oczywiście, bo zaraz 5 z przodu, ale to dzięki Doktorowi i obecności na tym zacnym Forumie. 8)

admin

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Auć! :?
Już abstrahując od niebezpieczeństwa, to przebywanie na każdym treningu w strefie maksa, powoduje, że nie robi się postępów.
Ciężar ma być ciężki, ale nie za ciężki, a czasem nawet powinien być lekki. 8)

renia

Właśnie. :D Lekkie ciężary są najlepsze... 8)

Gavroche

Ja dzisiaj w ogóle bez ciężarów:
-przysiad na jednej nodze 5x5
-pompki na poręczach 5x15
-podciąganie na drążku 5x12
-unoszenie nóg w zwisie 3x15. :D
Taki szybki trening na spacerze z psem.

admin

I słusznie, bo czasem ciężar może rękę złamać!  :shock: ;)

admin

Cytat: renia w 2022-11-15, 09:15:15

Właśnie nie więcej jak 2kg cukru na rękę, a nie tak pazernie - po worku cementu... ;)

Gavroche

Wszedłem na forum Body Factory, bo czegoś szukałem, a tam foruma nie ma, zamkli. :(
To już kolejne zlikwidowane forko, bieda będzie, bo nie lubię tych społecznościowych portali...

admin

Wszystkie fora się raczej zwijają, bo są "niemodne", to Forum dzięki  paru osobom jest w dobrej w miarę kondycji  ale trzeba się liczyć z tym, że tu też "przyjdzie kryska namatyska"...  :(
Oby jak najpóźniej.  :D

renia

Cytat: admin w 2022-11-15, 09:40:27
Cytat: renia w 2022-11-15, 09:15:15

Właśnie nie więcej jak 2kg cukru na rękę, a nie tak pazernie - po worku cementu... ;)

Albo jak kupowali po 10 kg cukru, bo więcej nie można było... :shock: :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-11-15, 11:53:32
Wszystkie fora się raczej zwijają, bo są "niemodne", to Forum dzięki  paru osobom jest w dobrej w miarę kondycji  ale trzeba się liczyć z tym, że tu też "przyjdzie kryska namatyska"...  :(

To Forum ma sporo wartościowej Wiedzy (nie tylko luźne pogawędki na różne tematy).
Chociaż tutaj pisze niedużo osób, to czyta je (Forum) i cytuje niemało osób. :D

Jarek

Na krzywego lepiej wchodzi... :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2022-11-15, 11:53:32
Bo tutaj kondycja snookerowa ... :lol:

Zyon

Trza se zawczasu zrobic kopie  :lol: Jakbym nie sklonowal strony Teresy to tez by przepadla
Work Buy Consume Die

admin