Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Nie próżnujesz. ;)  :D
Gratki jak zwykle Dasna.  :D

Dasna

admin

A kontroli "antydopingowej" nie było?
Bo to różnie z tym złotym medalem i Finką mogło być... ;)
GRATULACJE!  :D

Dasna

Cytat: admin w 2023-08-29, 09:02:30
A kontroli "antydopingowej" nie było?
Bo to różnie z tym złotym medalem i Finką mogło być... ;)
GRATULACJE!  :D
To jasne , że jest. Od razu "łowili". :lol: :lol: Po zejsćiu z pomostu nie odstepowali zawodnika na krok. Przyjechali z HUNADO.

Jeden z naszych zawodnikow , zreszta ligowych Łukasz Oporski śmiał się, że jego to szczególnie kochają. Co zawody to kontrola.  :lol:

Dasna

Dzięki Wam za gratulacje.

W trakcie mistrzostw ćwiczyla angielski, ukraiński i rosyjski. Nawet zaczęłam przypominac sobie niemiecki.

Wykonałam 5000 ujęć i ok. 30 filmikow video.

Czasem zapominalam polskiego.  :lol: :lol:

Grasował wirus , więc kolejno padaliśmy jak muchy z gorączką, sraczka , dreszczami, nudnościami itd. itp. A tu czeka sędziowanie , filmowanie, itp.itd. Ale przeżylam.  :lol:

admin

:lol:
Trudno na krzesełku z takimi objawami wysiedzieć, a gdzie tu jeszcze się skupić na sędziowaniu! ;)

Gavroche

Dobre zawody widzę. :lol:
Gratuluję srebra, Dasna. 8)

renia

Cytat: Dasna w 2023-08-29, 09:30:48

Dzięki Wam za gratulacje.

W trakcie mistrzostw ćwiczyla angielski, ukraiński i rosyjski. Nawet zaczęłam przypominac sobie niemiecki.

Wykonałam 5000 ujęć i ok. 30 filmikow video.

Czasem zapominalam polskiego.  :lol: :lol:

Grasował wirus , więc kolejno padaliśmy jak muchy z gorączką, sraczka , dreszczami, nudnościami itd. itp. A tu czeka sędziowanie , filmowanie, itp.itd. Ale przeżylam.  :lol:

Ponoć jakaś legionella "szaleje"... :? Nowy straszak...  8)

Dasna

Cytat: Gavroche w 2023-08-29, 10:10:31
Dobre zawody widzę. :lol:
Gratuluję srebra, Dasna. 8)

Dzieki Ci  :D

Gorąco było w przenośni i dosłownie.

Dasna

Cytat: admin w 2023-08-29, 09:36:59
Trudno na krzesełku z takimi objawami wysiedzieć, a gdzie tu jeszcze się skupić na sędziowaniu! ;)
A jeszcze ratowałam się Tabcinem, który mnie przymulił i 2 dni walczylam , żeby nie zasnąć na stojąco.  :lol:

Dasna

Największe ciężary podźwigał Kamil Kucera lat 38 w superciężkiej , rwanie 175 kg , podrzut 211 kg

Trzainacy

Wielkie gratulacje Dasna :)

Gavroche

Cytat: Dasna w 2023-08-29, 13:08:24
Cytat: admin w 2023-08-29, 09:36:59
A jeszcze ratowałam się Tabcinem, który mnie przymulił i 2 dni walczylam , żeby nie zasnąć na stojąco.  :lol:
Tabcin to pseudoefka, Tussipect to efedryna - lepsza i zdrowsza dla wątróbki. :D
Ja ostatnio przedtreningowo używam snusu - szwedzki wynalazek - dopoliczkowe saszetki z tytoniem, fajna sprawa. :D

admin

Trzy sztachy maryśką załatwiłyby sprawę od ręki... ;)
Dlatego jest "zakazane"!  :?

Dasna

Mam teraz nowe wyzwania i realizuję je powoli.

Schudłam do 61 kg i może będe startowac teraz w kat. 59kg ???? Hm, zobaczymy. :roll: W 64 i 71 juz trochę dorobku mam , więc już tak sie nie napinam.

Wiecej kettli, więcej maszyn, aby trochę niektóre mięśnie wzmocnić.

Bardzo dobrze czuję sie w nizszej kategorii wagowej. Sila spada , ale to i z wiekiem tez postępuje.

Teraz na spokojnie. I tak codziennie ćwiczę.

W sobote sędziuje. Tu tez bardziej chcę sie udzielac i podwyższać kategorię sedziowska.

Jarek

Jeszcze trochę i braknie dyscyplin dla Ciebie... :lol:

Dasna

Cytat: Jarek w 2023-09-27, 12:34:57
Jeszcze trochę i braknie dyscyplin dla Ciebie... :lol:

admin

Może snooker? ;)

Dasna

Ogólnorozwojówka u mnie teraz króluje.

Cofam sie w czasie, jestem teraz jak 12-13 latka , chyba zdziecinniała ? :? :lol: :lol:

Jak zacznę raczkować to znaczy , że przeszłam do kalisteniki i będę niemalże, jak w " Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" :lol: :lol: