Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Śliczne. :D Ale jak (i czy w ogóle) te zmiany mają wpływ na Ziemię? Na nas? :roll:

Gavroche

Przecież Ziemia jest płaska, a w dodatku pusta w środku, więc Słońce i inne ciała też takie muszą być...
Czy nie? :D

renia

A Księżyc jest z sera? :roll:

Gavroche

Cytat: renia w 2016-02-15, 19:28:34
A Księżyc jest z sera? :roll:
A nie wiem, nie byłem. 8)
Ale na bank nie jest tak jak się powszechnie podaje, bo to za proste by musiało być...
Teraz wszędzie spiski, szczepionki i reptilianie.

renia

...i w dodatku deszcz pada... :?

Blackend

Cytat: Gavroche w 2016-02-15, 19:30:57
A nie wiem, nie byłem. 8)
Ale na bank nie jest tak jak się powszechnie podaje, bo to za proste by musiało być...
Teraz wszędzie spiski, szczepionki i reptilianie.

Oczywiście, bo musi być na kogoś byle nie na swoją głupotę.  :lol:

administ

"Wróg" i "spiskowiec"czuwa!  :shock: ;)

Blackend

Jarek

To ciekawe ? Może to ta darmowa karma ? :lol:

Blackend

Jak za łatwo przychodzi, to można zatracić zdrowy rozsądek. ;)

Jarek

Jak się go ma  :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2016-02-15, 21:12:40
Ale Naczelny Druh Drużyny wylądował w szpitalu i nikt nie wie dlaczego.  :?
http://natemat.pl/171547,jaroslaw-kaczynski-trafil-do-szpitala-w-pis-nie-chca-ujawnic-co-dolega-faktycznemu-przywodcy-polski

Ja wiem - "chleb ze smalcem" zapijany coca-cola, ale ma tam najlepszą drużynę Radziwiłła do dyspozycji, więc spoco...   8)
Jakby co, to pan Zbyszek pociągnie do odpowiedzialności, więc się postarają.  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-02-16, 08:23:04
Jakby co, to pan Zbyszek pociągnie do odpowiedzialności, więc się postarają.  :lol:
I za to lubię pana Zbyszka ;-)   .   Jest super ministrem, więc nawet minister zdrowia mu nie podskoczy  :roll: :?: . Przecież na tych sprawach farmacji można wielką karierę zrobić  w sadownictwie, pod warunkiem, że ktoś wcześniej nagle jej nie przerwie  :?  8)      Już oczami wyobraźni widzę te setki piór, długopisów, koniaków, kiełbasy swojskiej i pliki zielonych  ;-)  I na czołówce w TVP1  ;-)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2015-08-01, 18:36:42
Niestety w języku polskim nie ma dobrego wyjaśnienia ewolucji "nieredukowalne złożonej" wici bakteryjnej, czy też "silnika protonowego";
Ale jest to:
http://www.detectingdesign.com/index.html

Dodam tylko, że do niedawna koronnym argumentem na "projekt" i "nieredukowalne złożone" organy było... oko. :lol:
Argumentowano, że "pół oka się do niczego nie przyda". :D
Teraz wiemy, że pojedyńcze (nie fasetkowe) oko powstało przynajmniej dwukrotnie u strunowców oraz głowonogów niezależnie, i nikt już nie wątpi w jego ewolucję, co opisują symulacje komputerowe. :D
Ewolucja w przeciwieństwie do projektanta, nie ma ograniczeń, za wyjątkiem historycznych i czasowych.
Bardzo ciężko opisać matematycznie nieregularne, wirujące "płetwy" planktonu, a działają one wydajniej od matematycznych modeli "jak powinno być", trzmiel podobno też nie ma prawa latać, tylko nikt mu nie powiedział. :D

http://biblia.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=8916
Work Buy Consume Die

Gavroche

Nie chce mi się czytać, ale nie mam nic przeciwko Wielkiemu Konstruktorowi, po prostu nigdy go nie widziałem.
A ewolucję widziałem parę razy. ;)
Sam tu gdzieś pisałeś o brzytwie Ockhama, a ja dorzucę jeszcze konie przed zebrami. :D

renia

Cytat: Gavroche w 2016-02-18, 18:23:43
Nie chce mi się czytać, ale nie mam nic przeciwko Wielkiemu Konstruktorowi, po prostu nigdy go nie widziałem.
............

A może widziałeś tylko nie poznałeś? :shock: 8)

Gavroche

:lol:
Żadna różnica. 8)

administ

Maniek

Specjalista  :shock: :D