Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Ale Ci zdrowi stają się chorymi, ponieważ (domyślać się mogę) doradca(y) "zbłądzili", a chcieli dobrze... Tylko dla kogo?
Wszystko bierze się z zbyt dosłownej interpretacji biochemów, harperów, stryerów odnośnie tego, co jest potrzebne do homeostazy ?

Cytat: renia w 2012-07-12, 14:40:45
Mi się podobało to liczenie i ważenie... 8)

Dobrze mówię? :roll: :lol:
Tzn...? Można jaśniej? :)

renia

Z początku mojej "przygody" z DO wszystkie produkty ważyłam i obliczałam (BTW w posiłkach) i mi się to podobało...że tak dbam, że tak dokladnie stosuję, że pojęłam to obliczanie, tak ładnie ta waga pokazuje i można każdy talerz wytarować... :lol: :lol: :lol:

Jaśniej nie potrafię... :lol: :wink:

administ

:D
Niezły pomysł na życie, takie wyliczanie tego, co liczyć nie trzeba.  :lol: :lol: :lol:

renia

Ale chorób się pozbyłam he... :P :lol:

MariuszM

Jak komuś ważenia sprawia, aż taką przyjemność- czemu nie...:) Jedni zbierają laleczki porcelanowe, inni pedantycznie sprzątają mieszkania, zbierają znaczki, kapsle, puszki itp. Każdy jakieś hobby ma .  :lol: a sens życia musi być? Co nie?!  :lol:

renia

Otóż to, otóż to...też tak uważam, że każdy może robić co mu się żywnie podoba, dopóki innym tym nie robi krzywdy...

administ

No, ale jak taki jakiś hanniuś zrozumi z Dr Kwaśniewskiego, że ma jeść 30g, inny zaś, że 300g ..., bo tak wyczytał na dobrychdzieciach, albo jeszcze gdzie w głupszym miejscu, to bez ważenia siem nie da...  :? :wink: :lol:

renia

...ani się waż... :evil: :lol:

administ

A surówki to tylko ze smalcem!  :shock: :lol: :lol: :lol:

MariuszM

administ

MariuszM

Idę zjeść/zrobić tą wątrobę. Dziś czwartek, a jutro piątek "wątrobowy" ;) . Oczywiście bez surówki, surówka była dziś w rosole marchewkowo-selerowo-pietruszkowa (korzeń i nie tylko ) :)

renia

Ciekawe komentarze są pod tym artykułem... :lol:

administ

Sponsor swoje prawa ma.  :D

renia

Krytykują kobietę, chociaż widać, że normalna to ona nie jest... :? Ale czy takie rzeczy powinni robic lekarze? Czy oni też są nienormalni? Gdyby pacjent sobie zażyczył obcięcia nosa i przyszycia go na plecach, też by to zrobili?

http://teleshow.pl/gid,14759281,img,14759317,kat,1024839,title,Lacey-Wildd-Kolejna-ofiara-operacji-plastycznych-Ta-kobieta-chce-miec-najwiekszy-biust-na-swiecie-Najpierw-piersi-potem-dzieci,galeria.html

Dasna

To przypadek psychiatryczny. :?

renia

Jej czy tych lekarzy? Czy pierwsze i drugie... :roll:

Dasna

http://teleshow.pl/gid,14754150,img,14754198,kat,1024839,title,Beshine-jej-monstrualne-piersi-przerastaja-wyobraznie,galeria.html  :?
Jest więcej takich chorych kobiet. No, cóż nie jest uznana za chorą psychicznie i teoretycznie wie co robi, więc lekarz jakiś chętny zarobić parę dolarów zawsze się znajdzie. :?