Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:D
Jak te kobiety są szczęśliwe i dowartościowane z tego powodu, to dlaczego nie?  :?

Dasna

Oczywiście, jeśli są szczęśliwe. A daj im Boże zdrowie, szczęście i wszystkiego najlepszego. 8)

renia

Tylko czy lekarzom wolno szkodzić zdrowiu?

Dasna

Renia , no przecież one zdrowowyglądają. :mrgreen:    :?

renia

Drugi punkt przysięgi Hipokratesa:

"Będę podejmować lekarskie decyzje dla pożytku chorego zgodnie z mymi zdolnościami i moim osądem, strzec się będę jednak przed tym, by użyć ich na szkodę i w nieprawny sposób."

administ

Ale przysięga nie obowiązuje "zicotargentowców" typu brufcio&company...  :lol: :lol: :lol:

renia

...aha...mogli zaznaczyć to...ale chyba za czasów Hipokratesa takich "gieniuszy" jeszcze nie było...

Blackend

A kogo, to rusza jak raty na domek i nową BMkę trzeba spłacić ;)

Blackend

A z bankierami nie ma to tamto, bo to dzieci Szatana sa  :shock:

administ

Apage! Po trzykroć... :shock: :D
Chroń nas Panie od lekarzy i bankierów!  :wink: 8)

Dasna

Dasna

:lol: :lol: Nie doczytałam , że już napisałeś o bankierach. :lol:

administ

Ale, od bankierów nie zawadzi powtórzyć!  :D

administ

To gorsze pijawki jak ...  :?

Blackend

Jak Towarzysze z TKM?  :shock: ;)

renia

Dobre podsumowanie:
..."smutna refleksja dotycząca obecnego sposobu działania koncernów farmaceutycznych oraz przedstawicieli mediów..." :?

Ale co do homeopatii to nie mam zdania...czy powinno się jej zabronić? Nie jestem za nakazami i zakazami, ale za rzetelną i bezstronną (jeśli to niemożliwe to chociaż wielostronną) informacją...i wolnym, świadomym wyborem...

A czy homeopatia działa na zwierzęta?

Dasna

Cyt. "Jak poinformował niemiecki dziennik, twórcą oczerniających naukowca stron internetowych był Claus Fritzsche. Opłacany przez koncerny farmaceutyczne, zajmujące się promowaniem medycyny niekonwencjonalnej, stworzył kilka serwisów, w których umieszczał spreparowane informacje na temat naukowca."
I cóż tu dodać. :?