Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Albo na własną rękę (i nie tylko) próbowali się zmumifikować... :shock:

renia

Cytat: Dasna w 2012-11-21, 17:39:05
:lol: :lol: :lol: Tragiczno- śmieszne to. W sumie tylko się zawijali, ostatecznie nie spożywali. Już plus. :?

Może splajtowali i musieli zwinąć interes...  :roll: :lol:

Dasna

:lol: :lol: :lol: Oj bo zdechnę. Reniu powinnaś być tłumaczem z polskiego na nasze. :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2012-11-21, 17:42:20
:lol: :lol: :lol: Tragiczno- śmieszne to. W sumie tylko się zawijali, ostatecznie nie spożywali. Już plus. :?

Hurtownię papieru toaletowego "Dupex"  :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2012-11-21, 17:42:44
:lol: :lol: :lol: Oj bo zdechnę. Reniu powinnaś być tłumaczem z polskiego na nasze. :lol:

:roll: Tylko, że ja sama nie mogę zrozumieć funkcjonowania niektórych ludzi i całej naszej gospodarki... :? To już jest wyższa szkoła jazdy... :roll: Tylko dla wtajemniczonych... 8) :lol:

Dasna

Zgadza się.  :?

renia

Cytat: Dasna w 2012-11-21, 17:43:44
Cytat: renia w 2012-11-21, 17:42:20

Hurtownię papieru toaletowego "Dupex"  :lol: :lol:

Albo wybielali papier i dla oszczędności stosowali recykling ... 8)

renia

Nie, no w sumie to jest nieszczęście... :( a niektórzy sobie tutaj żarty stroją... 8)

Dasna

:? No , tak . Bo to po prostu chorzy ludzie. :(

administ

Ale detoks jest jednak skuteczny...  :wink:  :?

Zyon

Zwariowac mozna z ta WP  :shock: To chyba jednak koniec swiata sie zbliza
Work Buy Consume Die

renia

Jaka ta pani dietetyk "mundra"... :shock: Mleko dawniejsze a obecne UHT jest takie samo? Wszystko zgodnie z zaleceniami IŻiŻ...

http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdrowo/health/1460/1/1/produkty-mleczne-co-w-nich-siedzi-.html

"Zgodnie z normami Instytutu Żywności i Żywienia osobom dorosłym zaleca się spożywanie ok. 900 – 950 ml mleka dziennie, tzn. prawie cztery szklanki. Dzieci w wieku powyżej 3 lat i młodzież powinny pić co najmniej pół litra mleka dziennie, a kobiety ciężarne i karmiące – 1300–1500 ml".  :shock: Aby nie za mało? Pewnie na nie słaby zbyt...  :? :roll:

Radzio

Cytat: renia w 2012-11-24, 08:44:48
... Aby nie za mało? Pewnie na nie słaby zbyt...  :? :roll:

Ho, ho handlowa głowa.  :lol:

MariuszM

:) Może powinni promować serwatkę i maślankę? Nie wiem tylko czy to tańsze od mleka jest ? :P

renia

Nie wiem czy da jeszcze takie napoje z serwatki do picia... :roll:

MariuszM

Ale maślanki na pewno są. Czy one oby z prawdziwego mleka są, czy może z mleka w proszku?  :lol: