Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: RafałS w 2012-11-26, 20:33:54
Ojojojoj! Jak nic nie napisali toż to jeszcze gorzej jest.  :wink:

To prawda - niebyt jest gorszy niż najgorsza krytyka dopóki nazwiska nie przekręcają ;)

renia

Ja tam wolę jak nic nie piszą o Diecie Optymalnej niż jak jakieś bzdury wymyślają...np. jak prof. Gaciong... :?

administ

Im więcej bzdur piszą o Diecie Optymalnej, tym bardziej propagują, ponieważ dobre artykuły przechodzą bez echa, a "kolejne ofiary", "raki" i "sraki" dopiero zwiększają pozytywne zainteresowanie ludzi chorych. 
:D :D :D

renia

Wszystko jest "do góry nogami"... :? a Ty zadowolony sobie ganiasz... 8) :lol:

Zyon

A po co sie glupimi przejmowac? Walka z wiatrakami, wiem cos o tym  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/osoby-z-nadwaga-sa-szczesliwsze,68309,1,0.html - jak fajnie być tucznikiem!  :D
Może ktoś chce sobie zafundować ze 30kg albo więcej nadwagi? To proste, wystarczy zastosować zalecenia mojego Teścia.  8)
A jeszcze do tego nie wylewać za kołnierz, tylko lać w gardło, bo fajnie rubasznym grubaskiem być!  :wink:  :D

Zyon

Cytat: admin w 2012-11-27, 12:46:22
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/osoby-z-nadwaga-sa-szczesliwsze,68309,1,0.html - jak fajnie być tucznikiem!  :D
A czlowiek tu kombinuje bez sensu......  :shock: Od razu troski odejda wszystkie jak reka odjal. Teraz rozumiem jak mowia, ze ze stresu sie je i tyje a potem juz sie je ze szczescia....
Work Buy Consume Die

renia

Na depresję zapadają częściej osoby, które unikają wszystkich tłuszczów. Na diecie "korytkowej" rzadziej...Tak jest albo ... :roll: tak nie jest... 8)

administ

Ankoholizm to podstawa szczęścia...  :wink:
Trzeba tylko trafić na swoją Anię.  :D

administ

http://www.styl.pl/kuchnia/mistrzyni-kuchni/news-plynne-zloto,nId,717027 - no proszę jakie płynne złoto w Polsce jest, a ON kiepskiej jakości, że wtryski siadają po 50-60 tys. przebiegu...  :?
Wystarczy tylko lipazą oddzielić glicerynę i czysta jazda na biopaliwie.  :D

renia

Cytat: admin w 2012-11-27, 15:23:13
http://www.styl.pl/kuchnia/mistrzyni-kuchni/news-plynne-zloto,nId,717027 - no proszę jakie płynne złoto w Polsce jest, a ON kiepskiej jakości, że wtryski siadają po 50-60 tys. przebiegu...  :?
Wystarczy tylko lipazą oddzielić glicerynę i czysta jazda na biopaliwie.  :D

..."Dziś, kiedy oleje dawno już wygrały bitwę na naszych stołach z zatykającymi tętnice smalcem i słoniną..."

...ludzie stali się zdrowi i szczupli i zniknęły choroby cywilizacyjne... :roll: a ja jestem księdzem... 8) :lol:

Zyon

Cytat: renia w 2012-11-27, 15:41:21
..."Dziś, kiedy oleje dawno już wygrały bitwę na naszych stołach z zatykającymi tętnice smalcem i słoniną..."
A boczek? Mozna jesc? Bo jadlem na sniadanie  :?
Work Buy Consume Die

renia

:shock: Spisz testament szybko... :twisted:

administ

Bezcenne zdanie!  :D
Dzięki temu słoninka taniuśka...  8)

Zyon

Cytat: renia w 2012-11-27, 15:45:43
:shock:
Spisze zaraz jak najszybicej. I moze litu podjem troche na wszelki wypadek.....  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2012-11-27, 15:46:35

Drożeje... :( smalec też, a o gęsim smalcu to już lepiej nie mówić, tylko dla elity... 8)

renia

Cytat: Zyon w 2012-11-27, 15:48:03
Cytat: renia w 2012-11-27, 15:45:43
:shock:
Spisze zaraz jak najszybicej. I moze litu podjem troche na wszelki wypadek.....  :lol:

Jeśli z nerwów nie wiesz na kogo zapisać, to ja ewentualnie mogę dziedziczyć... 8)

Zyon

Chcesz wszystkie sztangi i ruska kule? OK  :D :D
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: renia w 2012-11-27, 15:48:19

Cytat: admin w 2012-11-27, 15:46:35

Drożeje... :( smalec też, a o gęsim smalcu to już lepiej nie mówić, tylko dla elity... 8)

Bo to wszystko zależy ile Rosjanie zechcą kupić słoniny i smalcu w Polsce. Jakby nie oni, to smalec i słoninę za dermo by rozdawali w jatkach...  8)
Tak tu oduczyli motłoch od dobrego, zdrowego jedzenia!  :shock:
Ale ZUS i drugi filar, to największa część dziury budżetowej jest, więc wskazywać to może na świadome działanie.  :?

renia

Cytat: Zyon w 2012-11-27, 15:50:55
Chcesz wszystkie sztangi i ruska kule? OK  :D :D

Zastanowię się... :roll:  :? Mi mnie potrzebne, a w ogóle dr. Kwaśniewski nie zaleca kulturystyki...( optyprof ciągle to podkreśla 8)) :lol: