Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: renia w 2012-11-28, 15:41:32
Sam sobie tłumaczy i jeszcze cyferkami udowadnia...

Właśnie to mnie zaniepokoiło. Może to po oleju z oliwek tak go naszło, bo olej strasznie jałowy jest!  :?

renia

...taki olej z żurawiną widocznie tak miesza...żywy błonnik zaczyna w oleju się rozpuszczać chyba... :roll:

Zyon

Cytat: admin w 2012-11-28, 15:30:17
Ale to lepsze niż "cebulak", ...

Sam sobie tłumaczy i jeszcze cyferkami udowadnia...Może uda mu się przekonać siebie... :roll: jak nie to będzie spór... :evil: akcja się rozkręca...temperatura rośnie... :shock:
Od ceebulaka wszystko lepsze, nawet fora wegetarianskie, po co sie uzerac z podstarzalym trollem :D Teraz tylko czekac jak sam sie ze soba pokloci, potem na siebie doniesie w stosownym raporcie i na koniec doda siebie do ingorowanych, zeby "lanie jadu czytac sporadycznie"  :lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: MariuszM w 2012-11-28, 15:36:54
Cytat: Zyon w 2012-11-28, 15:28:04
tam z kolei mnostwo pakerosow i suplemenciarzy  :shock: z deszczu pod rynne ?  :D

Spokojna rozczochrana, tam się mało kto udziela :P  :twisted:  :lol: :lol:
I dobrze, cisza spokoj, blade tez sie zmywa stamtad, moze reszta chlopakow tez mi pisalo w pmach, cos sie wykmini, tylko ze strasznie duzo tych dzialow, powinno byc jak tu gora 10 :D
Work Buy Consume Die

administ

:?
Martwić się zaczynam, bo "cebulak" to taki zasłużony, wieloletni, internetowy propagator Diety Optymalnej!   :wink: :?

renia

Cytat: Zyon w 2012-11-28, 15:50:27
Cytat: admin w 2012-11-28, 15:30:17
Ale to lepsze niż "cebulak", ...

Sam sobie tłumaczy i jeszcze cyferkami udowadnia...Może uda mu się przekonać siebie... :roll: jak nie to będzie spór... :evil: akcja się rozkręca...temperatura rośnie... :shock:
Od ceebulaka wszystko lepsze, nawet fora wegetarianskie, po co sie uzerac z podstarzalym trollem :D Teraz tylko czekac jak sam sie ze soba pokloci, potem na siebie doniesie w stosownym raporcie i na koniec doda siebie do ingorowanych, zeby "lanie jadu czytac sporadycznie"  :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2012-11-28, 15:53:52
:?
Martwić się zaczynam, bo "cebulak" to taki zasłużony, wieloletni, internetowy propagator Diety Optymalnej!   :wink: :?

Tak to jest jak się propaguje a nie stosuje... :(

MariuszM

Cytat: Zyon w 2012-11-28, 15:52:56
Cytat: MariuszM w 2012-11-28, 15:36:54
Cytat: Zyon w 2012-11-28, 15:28:04
tam z kolei mnostwo pakerosow i suplemenciarzy  :shock: z deszczu pod rynne ?  :D

Spokojna rozczochrana, tam się mało kto udziela :P  :twisted:  :lol: :lol:
I dobrze, cisza spokoj, blade tez sie zmywa stamtad, moze reszta chlopakow tez mi pisalo w pmach, cos sie wykmini, tylko ze strasznie duzo tych dzialow, powinno byc jak tu gora 10 :D
A nóż widelec ktoś się rozbryka na dopingu  :lol: :lol: :twisted:

Napisz petycje do administracji o większą przejrzystość forum :P

renia

"...Małolaty coraz chętniej odurzają się lekami dostępnymi w każdej aptece"...

Nawet podpowiadają z jakich leków się je robi i gdzie można znaleźć takie przepisy... :?

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,15135327,wiadomosc.html?ticaid=1f9c9

Pewnie prawie do wszystkich leków dodają środki odurzające i uzależniające, aby obroty w aptekach nie malały... :roll:

Blackend

A wszystko ku chwale Ojczyzny, aby budzetu emeryturką nie obciążać ;)

renia

Cel uświęca środki... :roll: każdy "szczytny" cel wymaga ofiar... :?

Radzio

Cytat: renia w 2012-11-29, 08:55:19
Cel uświęca środki... :roll: każdy "szczytny" cel wymaga ofiar... :?

"Jeden" z "drugim" byle co wymyślili, a "trzeci" propaguje. Sama jesteś "ofiara"- moooja Starsza Koleżanko, bo te duperele akceptujesz. :)
Jakie ofiary! Co za uświęcanie! I to bez znaczenia, jaki będzie ten... szczytny*.  :lol:

*- w cudzysłowie, czy bez. ;)

renia

A kto powiedział, że ja akceptuję? "Szczytny" było w cudzysłowie... :roll: O co Tobie chodzi?

Radzio

Ja- napisałem przecież.  :lol:

Cytat: renia w 2012-11-29, 18:13:18
... :roll: O co Tobie chodzi?

Nie podpowiadam.  :lol: ;)

renia

Cytat: Radzio w 2012-11-29, 18:00:25
I to bez znaczenia, jaki będzie ten... szczytny*.  :lol:

...a czy coś jest w cudzysłowie czy nie, to ma ogromne znaczenie, bo oznacza na ogół coś przeciwnego...
Masz jakieś pretensje do mnie?

Radzio

Cytat: renia w 2012-11-29, 18:18:03
Cytat: Radzio w 2012-11-29, 18:00:25
I to bez znaczenia, jaki będzie ten... szczytny*.  :lol:

...a czy coś jest w cudzysłowie czy nie, to ma ogromne znaczenie, bo oznacza na ogół coś przeciwnego...
Masz jakieś pretensje do mnie?

Ej, no coś Ty.  :D Jakie pretensje? :shock:
Nie zgadzam się z tym, że szczytny cel wymaga ofiar, tym bardziej "szczytny" cel. Do dupy z obydwoma, jeżeli wymagają ofiar. :lol:

Cytat: MariuszM w 2012-11-29, 21:02:57
Ślązoki chcą sie odłączyć od Polska :P  :lol: Wojna idzie ... :twisted:
http://c0834752.cdn01.imgwykop.pl/01tBwpB_QwVDm2ttzcADlapXWpEUVcNKId5ug1C3,ow.jpg?author=slaughter&auth=bd84d7fd3292d497d5b6267a17a981af

Zaledwie zima i grudniowe przesilenie. ;) :D

renia

Cytat: Radzio w 2012-11-29, 21:53:32

Nie zgadzam się z tym, że szczytny cel wymaga ofiar, tym bardziej "szczytny" cel. Do dupy z obydwoma, jeżeli wymagają ofiar. :lol:

Ja nie pisałam, że się z tym zgadzam...Przedstawiłam powszechnie stosowane założenia...a Ty od razu tak napadasz... :shock: Wyluzuj trochę...

Radzio

Cytat: renia w 2012-11-29, 22:24:09
Cytat: Radzio w 2012-11-29, 21:53:32

Ja nie pisałam, że się z tym zgadzam...Przedstawiłam powszechnie stosowane założenia...a Ty od razu tak napadasz... :shock: Wyluzuj trochę...

No to już luźniej... :D
Coś kombinujesz, napaść to gwałt- nie poczuwam się. :D
Kopiujesz powszechnie stosowane założenia, w dodatku pod cudzysłowowym kamuflażem. :D
Nie pisałaś też, że się nie zgadzasz. :D

renia

Nieważne jakie ktoś ma zdanie. Każdy ma prawo mieć jakie chce.
Nie atakuj personalnie bo to nieładnie.