Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Przypominam że nie jesteśmy w sejmie.  :wink:  :D

administ

Cytat: renia w 2012-11-30, 06:56:26
Nie atakuj personalnie bo to nieładnie.

Dokładnie, bo nie widać w wypowiedzi Reni nic personalnego, a jedynie wypowiedzenie utartej formułki.
Jest tu jeszcze takie "Gwidon", co jak się napisało dla przykładu, że "Murzyn jest czarny...", to w odpowiedzi się dostawało: "a ty czarnuchu jeden, abyś..."
Tak się nie da "dyskutować"...  :? :wink:

Blackend

Radzio

Cytat: admin w 2012-11-30, 07:40:38
Cytat: renia w 2012-11-30, 06:56:26
Nie atakuj personalnie bo to nieładnie.

Dokładnie, bo nie widać w wypowiedzi Reni nic personalnego, a jedynie wypowiedzenie utartej formułki.
Jest tu jeszcze takie "Gwidon", co jak się napisało dla przykładu, że "Murzyn jest czarny...", to w odpowiedzi się dostawało: "a ty czarnuchu jeden, abyś..."
Tak się nie da "dyskutować"...  :? :wink:

Atak, napaść to coś, o czym wypadałoby mieć jakiekolwiek pojęcie- skoro już takich zwrotów używamy. Ne poczuwam się. :D
Krytyka treści wypowiedzi, cytuję "...bo te duperele akceptujesz...", to spostrzeżenie- nie personalna wycieczka typu np. "stara koleżanko".  :? ;)  

Cytat: Blackend w 2012-11-30, 08:13:41
Cytat: MariuszM w 2012-11-29, 21:02:57
Ślązoki chcą sie odłączyć od Polska :P  :lol: Wojna idzie ... :twisted:
http://c0834752.cdn01.imgwykop.pl/01tBwpB_QwVDm2ttzcADlapXWpEUVcNKId5ug1C3,ow.jpg?author=slaughter&auth=bd84d7fd3292d497d5b6267a17a981af

Ale ja tam nie doczytałem nic o odłączaniu od Macierzy?  :shock:  :D

Ja też nie widzę. ;)  :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2012-11-30, 08:13:41
Cytat: MariuszM w 2012-11-29, 21:02:57
Ślązoki chcą sie odłączyć od Polska :P  :lol: Wojna idzie ... :twisted:
http://c0834752.cdn01.imgwykop.pl/01tBwpB_QwVDm2ttzcADlapXWpEUVcNKId5ug1C3,ow.jpg?author=slaughter&auth=bd84d7fd3292d497d5b6267a17a981af

Ale ja tam nie doczytałem nic o odłączaniu od Macierzy?  :shock:  :D

A ja w ogóle nic nie przeczytałem, bo mi się nie chciało, z powodu wielkich czerwonych liter...  :?  :wink:  :lol:

Blackend

Jak pisze Ślązoki, to z racji swej "narodowości" przeczytałem ;)

administ

A mnie się Śląsk przyda w Macierzy, niezależny, czy w Reichu!  :wink:  :D
Gdy przyjdzie pora...  8)

Blackend

Będę miał blisko, jak przyjdzie pora...  :D

administ

Niech tylko wreszcie dokończą to A1, bo przez Uć ciężko przejechać!  :wink:

Blackend

Wyczytałem, że wschodnia obwodnica planowana jest na sierpień 2013r - może sie uda?  8)

administ

Lubię autobhany, tak szybko i bezstresowo kilometry uciekają...  :D

renia

Można jechać szybko i bezpiecznie...sam miód... 8) :lol:

renia

Tutaj nam pani specjalistka podpowiada co powinniśmy jeść aby być zdrowi. Fruktoza w jabłku jest bardzo zdrowa bo jest łatwo przyswajalna. Jedzenie powinno być niskotłuszczowe i niskokaloryczne... :D

http://feeleat.wp.tv/i,Fell-eat-Jablka-z-cynamonem,mid,1133095,index.html?ticaid=5f9ed#m1133095

administ

Bardzo mądrze wam podpowiada, tak naukowo!  :D
A dlaczego nic nie wspomina o pluciu do jedzenia?   :wink:

Zyon

a potem zblendowac....
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: anakin w 2012-10-06, 12:11:16
Ludzie, błagam Was, obudźcie się. Zacznijcie myśleć globalnie. Otwórzcie umysły, bez tego po 21-12-2012 będziecie zgubieni.

Nie dam rady.  :(
Nie mogę wirtualnie patrzeć, jak się wirtualnie młodzież marnuje.  :D
Zapamiętaj z mojego bełkotu jedynie wirtualne miejsce, w którym się ta rada wirtualnie znajduje. :)
Będziesz potrzebował, być może będzie jak znalazł.  :lol:
W Twym podpisie zawarta jest znana od dawien dawna prawda. Jeżeli ją odkryłeś w sobie, to wiedz,
że do momentu odkrycia byłeś jednym z "wariatów w obłąkanym świecie".
Ten fakt jest wielką odpowiedzialnością, dla tych którzy podjęli się samo-przebudowy.
Choć praca jest lekka( ale tylko ta wirtualna), to jednak czasami trzeba podejmować się zajęć, które "normalnym" wydają się albo niegodne, albo niewygodne, albo zbyt męczące, albo ... niebezpieczne.
Z tego, co czytam, to masz w sobie wirtualny bajzel, więc pilnuj, aby Ci bosonodzy w muszce nie pozwolili samodzielnie go uporządkować. :)
Być innym, to nie znaczy być ofiarą.  :lol: Chociażby jakiś durnych, szczytnych i "szczytnych" celów. ;)

Cytat: anakin w 2012-10-07, 09:19:13
...
Czeka nas kolejna światowa wojna połączona z wielką inscenizacją.

A tę informację- optymalny wojowniku- zanieś chociażby tam...
                                                               http://ffl-belizariuszagency.phorum.pl/viewtopic.php?p=1327

... koledzy się ucieszą.

administ

To już tylko 20 dni zostało?  :shock:  :cry: :wink:

Radzio

Niektórym dyszka.    :shock:
Nie wiem co chłopaki wymyślą.  :( ;)
Jedno już jest pewne, zabawa będzie przednia, a jaka potem ulga- ... że ocaleliśmy. ;)  :lol:

administ

Ale w Hameryce zaczynają już samobójstwa popełniać na tę okazję.  :shock:
Jakiś kopacz zabił najpierw swoją konkubinę, a później siebie...  :?

Blackend

Dla nich juz jest koniec ;)