Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jeśli po nowych zaleceniach dietetycznych jest coraz gorzej, to po co jeszcze bardziej ten kierunek nasilać?

"Dzieci są przekarmiane mięsem"... :shock: za mało jedzą jogurcików i owoców... :? Już nie chce się tego czytać, wierzyć się nie chce, że przypadkowo te zalecenia są takie abstrakcyjne... :?

http://ksiazki.wp.pl/gid,15270907,tytul,Wiekszosc-polskich-rodzicow-zle-karmi-swoje-dzieci-Czy-mozna-cos-z-tym-zrobic,galeria.html

administ

Dzieci są przekarmiane mięsem białym, a powinny jeść więcej węglowodanów, a mniej białka, to się gany cukrzycy typ I uruchomią i będzie dobrze.  :D

administ

Cytat: renia w 2013-01-24, 10:35:01
Aż boję się w trasę jechać... :?

To nie jedź.  8)

renia

Tak sądzisz? :roll: Nie ma co ryzykować? :roll:

administ

Jak się umie jeździć, to nie ma żadnego ryzyka!  8)
Znaczy jest bardzo niewielkie.

Zyon

Saniami, Renia, saniami  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Chlopakow tu pelno, tylko czekaja na treningi, dadza sie zaprzegnac za darmowy trening z pocalowaniem reki  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Weź się za pracę lepiej... :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2013-01-24, 13:30:06
Saniami, Renia, saniami  :lol:

Jak Królowa Śniegu!  :shock:  :D

renia

Cytat: renia w 2013-01-24, 13:52:54

Sorry, brzydko napisałam... :? nie moja to sprawa ile pracujesz... :roll: chyba mam rajzefiber... :?

Radzio

I do podusi- atawizm, który bezsprzecznie nie powinien zaniknąć. :D
http://www.youtube.com/watch?v=nD09y_ouqgY Ech cywilizacjo ty moja, może przetrwasz :lol:

Zyon

Cytat: renia w 2013-01-24, 15:26:32
Cytat: renia w 2013-01-24, 13:52:54

Sorry, brzydko napisałam... :? nie moja to sprawa ile pracujesz... :roll: chyba mam rajzefiber... :?
Wyluzuj  :lol: Ja nie cebulak, ze od platnych trolli od razu zaczne....  :lol: :lol:

Tak wlasnie zrobilem, wzialem sie choc mi sie nie chcialo, ale przed urlopem trza bylo zrobic porzadki  :D
Work Buy Consume Die

renia

:lol:
Urlop w zimie? Fajnie... :D

Radzio

Mazowieckie ferie zaczyna. Godzina snu dłużej, codziennie. ;)  Dla kierowców- oczywiście. :D

Alan Bullock

Sprawdzone na sobie - to wszystko prawda  :(

Radzio

Żadne paliwo nie jest potrzebne do snu. :D  Ale, co zrobić, mogę się mylić. :)