Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Może, że "zły owoc" "zabronił Jarmołowiczowi pisać na forum 4es przez cały rok, a ten bez kiwnięcia palcem posłuchał, bo się przestraszył nawiedzenia i egzorcyzmów się bał"? :roll: ;)

Blackend

administ

Tak słyszałem od tamtejszych użytkowników!  :shock:  :lol: :lol:  :lol:  :?

Blackend

administ

Jasne, jajca na całego!  8)

renia

Spytajcie Jarka, on powie, że to jest sprawka Reni... 8) :lol:

administ

Nie Reni, tylko Edyty... ;)

Blackend

Cytat: admin w 2017-08-08, 19:31:02
Jasne, jajca na całego!  8)

Aż przeczytałem na głos, bo się pytali z czego tak się na głos śmieję.  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Lepsi są od Ciebie. Ty tylko zawsze szybko w cuda wierzysz :lol:

renia

Cytat: admin w 2017-08-08, 19:32:32
Nie Reni, tylko Edyty... ;)

Przecież to na jedno wychodzi... 8) :lol:

administ

:lol:
A tak, zapomniałem... ;)  :lol:

Blackend

Egzorcyzmy lepsze niż Edyta, to są już kosmiczne jaja. ;)  :lol:

Blackend

administ

Anulka177

Cytat: admin w 2017-08-08, 13:34:24
Dostałem na pocztę:
"Witam,

jestem na diecie optymalnej już 4 lata -  bardzo mi służy i czuję się na niej wspaniale. Nurtuje mnie jednak pytanie: dlaczego tak wspaniali ludzie jak Jan Kwaśniewski czy Przemysław Pala kryją  się prawdopodobnie pod fałszywymi tytułami medycznymi ? Jan Kwaśniewski uratował tylu ludzi od utraty zdrowia i tak bardzo cała rzesza optymalnych jest mu wdzięczna. Niestety, szukając przypadkowo na stronie Naczelnej Izby Lekarskiej obu tych Panów nie znalazłam informacji, aby któryś z nich uzyskał uprawnienia lekarza medycyny. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości w to że nie jest to "oszustwo".  Każdy lekarz, który ma uprawnienia do wykonywania zawodu, albo nawet taki, który je utracił, powinien być odnotowany w rejestrze NIL...
Mam bardzo poważną chorobę, i ten fakt który odkryłam trochę zachwiał moją wiarą w sensowność dalszego stosowania diety optymalnej. Wprawdzie skutki jej są jak na razie oszałamiające ale na ile jest ona wiarygodna naukowo....

Komuś pomaga dieta optymalna, zdrowieje na niej i jest w stanie zrezygnować tylko dlatego, że się nie doszukał tytułów naukowych?  :shock: :shock: :shock: Dobrze zrozumiałam?  :roll:
będę wdzięczna za choć krótką odpowiedź ale odpowiedź taką, która mnie utwierdzi, że wybrałam dobrze i nie zawierzyłam swojego życia komuś bez wykształcenia medycznego....

proszę pomóżcie !!!!
pozdrawiam
SN"

I tak nie wiem co odpisać szczerze mówiąc? :roll:
Może, że "trzeba zrezygnować", a może, że "trzeba lepiej poszukać", - sam nie wiem...  :?
Co robić? :roll: ;)

Anulka177

Nie wiem dlaczego zniknęło moje pytanie, ale brzmiało ono: "Komuś pomaga Dieta Optymalna, zaczął zdrowieć stosując ją i zamierza przestać, bo sie nie doliczył tytułów naukowych?  :shock: :shock: :shock: Dobrze zrozumiałam?  :roll:

administ

Jasne, to normalka, bo znam wielu, co jak poszli do lekarza, szczególnie utytułowanego specjalisty, to tak biedoka nastraszył "Kwaśniewskim", że zaraz z dietki się rezygnowało...  8)
A jednemu z Gdańka to nawet pomocy medycznej odmówili, póki z tego żarcia choregosterolu nie zrezygnuje, choć wyleczył się prawie z cukrzycy typ II i ładnie szczupleć zaczął, no ale jak kto woli bebzun i rozrusznik naukowo wszczepiony od zdrowego serca, to tylko specjalistów słuchać.  8);)

renia

Bolesław Śmiały... :? 8)

administ

A tego jak mu, to nie wiem, bo mnie to nie interesowało... ;)
W każdym razie na skinienie ma cały kwiat medycyny polskiej i to bez kolejki w ramach sprawiedliwości społecznej naturalnie!  8)

renia

Ale woli hamerykańską... :? 8)