Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Jak długo to trwa?
Szczepiony na parwowirozę?
Jeśli tak, to po mojemu "rotawirus" psi. 8)
Post o przegotowanej wodzie (uspokaja żołądek) i tyle.

admin

Z danych mam tylko wiek i kg :(

Gavroche

No to w grę wchodzi parwo, trucizna, bakteria/wirus, inwazja pasożyta, trzustka/wątroba i pewno wiele innych. :?
Trzy, cztery dni bym zwierzę poobserwował, jak nie jest lepiej, albo co gorsza gorzej - diagnostyka u weta.

admin

:shock:
Specyfika "leczenia przez drut" przy niedoborze danych i braku możliwości widzenia pacjęta! ;)
Ponoć lepiej - weterynarz się chyba sprawił...  8)

Zyon

Teraz mozemy smialo powiedziec "leczylismy przez drut zanim to bylo modne"  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Gavroche

admin

Jasne, jasne, tak będzie... ;)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/niespodzianka-w-mapie-ludzkiego-genomu/ar-BB1droKB?ocid=msedgntp - nic z tego nie zrozumiałem, ale przeczytałem do końca... :)
"Dalsze badania są konieczne"!  8)

Gavroche

Ja dziś czytałem, że strasznie się dziwują, bo pasterz Ötzi, ten sprzed 5000 lat z lodowca, miał nietolerancję laktozy, a jadł nabiał. :lol:
Miał ponoć "geny raka", a chorował na miażdżycę, nie miał genów reumatyzmu, a reumatyzm miał. :?

RafałS

Wiedzą że nie wiedzą, ale nie powiedzą. Dalsze badania... $$$ 8)

Blackend

I o te badania chodzi, najlepiej aż do emeryturki. ;)  :lol:

admin

Byle za skutki uboczne odszkodowań nie przyszło płacić... ;)

admin

Blackend

Co taka skwaszona mina, obawiasz się że wróci ci pamięć? ;)

admin

Entalpia porządkuje chaos, ale ja się aż tak, jak ci naukowcy to na tym nie znam...  :lol:
"Dalsze badania są konieczne"... ;)

Zyon

Prof Simon je przeprowadzi, dzis powiedzial, ze amantadyna powoduje powiklania :D

A z ta entropia i entalpia, to czytalem dywagacje, ze w talo, razoe jaka byla entropia i entalpia w tym slynnym momencie big bang, skoro z czegos kompletnie nieuporzadkowanego zaczely sie stwarzac sktruktury uporzadkowane jak planety , galaktyki i inne cuda.
Work Buy Consume Die

admin

Szczepienia to teraz podstawa interesu covidowego, tylko żeby jeszcze tych "odszkodowań" poszczepiennych nie trzeba było wypłacać... ;)

Gavroche

Coś wymyślą, NOPa w tym kraju nie tak łatwo zarejestrować, coś o tym wiem.