Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Blackend w 2024-03-24, 18:23:01
Czuje siłę euro względem złotówki. ;)

I mnie "pocieszał", że też niedługo będziemy mieli euro... :lol:

Jarek

:lol:
Wsparcie ponad wszystko  :lol: Ale jajcarz ten szwagier  :lol:

renia

Wszystko jest "prawdą" co powiedzą w ich telewizji, lub naszej (to jest to samo) i według niego słuszne.
Zielony ład też jest OK, trzeba dbac o planetę. Rolnicy utrudniają ruch na drogach... :? :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-03-24, 22:12:55
Wsparcie ponad wszystko  :lol: Ale jajcarz ten szwagier  :lol:

Prawie vege, robi wyjątki... 8)

Jarek

Wyższa półka w DE  :lol:

kelin211

Czy to AfD czy inny syf niemiecki, jest  tak prawie tak samo nastawiony antypolsko

Jarek

Cytat: renia w 2024-03-24, 22:18:23
Wszystko jest "prawdą" co powiedzą w ich telewizji, lub naszej (to jest to samo) i według niego słuszne.
Zielony ład też jest OK, trzeba dbac o planetę. Rolnicy utrudniają ruch na drogach... :? :lol:
A ci, co sie przyklejają do asfaltu likwidują korki w Hamburgu ... :lol:

Jarek

Cytat: kelin211 w 2024-03-25, 03:24:17
Czy to AfD czy inny syf niemiecki, jest  tak prawie tak samo nastawiony antypolsko
Zapowiadają wyjście z zielonej  Unii , chcą uruchomic ponownie elektrownie jądrowe ,(19),likwidacja zakazu  zakazu sprzedaży  aut spalinowych, stop wojnie na ukrainie  i współpraca gospodarcza z Rosją A czy to będzie antypolskie w praktyce nie wiadomo. Natomiast  jest pewne, ze obecnie najbardziej antypolski jest TUSK , a polityka jego rządu jest polityka wywłaszczeniową po przez wdrażanie dyrektyw zionej komuny...Jesteśmy sojusznikiem niemiec  nr1 w programie odgospodarczania w Polsce  - 'nic się nie opłaca" 

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-24, 19:40:23
Serio, nie są przekonani, że zmiany klimatu, to wynik działania człowieka?  ;)
Jakieś to mało niemieckie, na ukrytą opcję słowiańską, a bardziej sarmacką mi to wygląda. ;)
https://oko.press/niemiecka-gospodarka-kryzys-zmeczeni
Nastroje spoleczne Niemek i Niemców

renia

Cytat: Jarek w 2024-03-25, 05:51:21
Cytat: kelin211 w 2024-03-25, 03:24:17
Zapowiadają wyjście z zielonej  Unii , chcą uruchomic ponownie elektrownie jądrowe ,(19),likwidacja zakazu  zakazu sprzedaży  aut spalinowych, stop wojnie na ukrainie  i współpraca gospodarcza z Rosją A czy to będzie antypolskie w praktyce nie wiadomo. Natomiast  jest pewne, ze obecnie najbardziej antypolski jest TUSK , a polityka jego rządu jest polityka wywłaszczeniową po przez wdrażanie dyrektyw zionej komuny...Jesteśmy sojusznikiem niemiec  nr1 w programie odgospodarczania w Polsce  - 'nic się nie opłaca" 

Tylko "upić się warto"... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=EcipyROBOeI

Jarek

https://www.etnozagroda.pl/lachy-sadeckie/stroacute-j-i-ubioacute-r-codzienny
Podgrodzianie mają  najpieknijsze stroje - na żywo zobaczyć coś ponad wszystko ...
Jestem już podjarany, bo dziś  będę na spotkaniu w miasteczku galicyjskim Sącza,   z tutejszymi - historia regionu ... 

Jarek

renia

:lol: Ale pilnować żyrandola nie jest tak łatwo... 8)

Jarek

renia

Trzaskowski mi przypomina tego "Lalusia" ze smerfów... :lol:

Jarek

Wstyd mi przed samym soba, bo prawie bym na niego w wyborach prezydenckich zaglosował. Co jak co, ale,pandemiia była mi potorzebana... :lol: 

renia

:lol: On jest na usługach korporacji, kartelów farmaceutycznych. Ideologię Unii popiera, zielony ład, strefy dla aut "bezemisyjnych", czyli dla bogaczy...
Następna marionetka, tylko, że jeszcze leniwszy niż Tusk... :lol: