Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Jak założyć konto na tym Forum?

Zaczęty przez administ, 2016-10-14, 18:35:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mirek

Cytat: Maniek w 2017-02-08, 11:16:49
Cytat: admin w 2017-02-08, 08:07:51
Jak się zaczepia, to trzeba się liczyć...  8)
A jak się nie chce po dupsku zebrać, to się milczy... ;)
I bez przesady, bo nic aż tak "obraźliwego" nikt tu nie napisał.  :D

Jakie to żenujące,  jak się najpierw wyzywa od świń oderwanych od koryta,  itp.,  a potem się za plecami podpieprza i jęczy adminowi,  i narzeka na brak kultury...

Ale widocznie pisowcy tak mają ;)
Uczyli się od najlepszych. Jeszcze "uczeń nie prześcignął mistrza". I nie dadzą rady.

Iazbela

Adminie Drogi!
Optymalni dobijają się do ciebie - a Ty milczysz! Maile powysyłali i czekają, grzmią na grupie na FB że nie chcesz ich wcale.  :lol:

administ

:?
Nic nie wiem na ten temat, ale toan@q4.pl sprawdzam przynajmniej dwa razy na dobę.  8)
Ostatnio taka cisza w tej materii, że zaraz "smalcownia.pl" przegoni w Użytkownikach to Forum...  :D

administ

O przepraszam, zaraz zarejestruję "lunę" i więcej nikogo nie ma.  8)

administ

Już, więcej chętnych nie ma.

Iazbela

Dorota Kupniewska mi Kamil Glaza z Klasycznej Diety Optymalnej pisali że wysyłali maila. Podpytam zaraz.

Anulka177

Może wiadomości wylądowały w folderze "Spam"  :D

administ

Nie wnikam, ale jakby co. to da się temu jakoś zaradzić.

Mirek

Cytat: Izabela w 2017-05-06, 13:41:05
Adminie Drogi!
Optymalni dobijają się do ciebie - a Ty milczysz! Maile powysyłali i czekają, grzmią na grupie na FB że nie chcesz ich wcale.  :lol:

Spisek? Czy teoria spiskowa?
Moi znajomi i ja (dwukrotnie) nie mieliśmy problemu z uzyskaniem aktywnego dostępu do Forum.

administ

Pocztę ogarniam na bieżąco i nie tylko pocztę... ;)
Wczoraj miałem lekkie oblężenie, ale wszystkim odpowiadałem szybko.  :D
Dziś, czyli "na dzień dzisiejszy" jest już spokojnie.  8)

Blackend

madre

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-12-07, 11:42:59
Cytat"Witam!

Ja z kolei chciałbym pożegnać się. Nie w związku ze wspomnianym przez kogoś jakimś cyklem forumowym.
Aby nie dać się poznać forumowiczom z tej mojej gorszej strony, przyjąłem zasadę, iż chamstwu należy zejść z drogi.
Co czynię. Zawieszam aktywność na forum  i następnie zlikwiduję członkostwo.
Chyba to jasne,  nikt chce  ''robić'' za worek treningowy czy tarczę strzelecką bez wychodzenia poza ramy przyzwoitego dyskursu, tylko dlatego, że ktoś ma kłopoty z opanowaniem emocji. Adminowu zgłaszałem bezskutecznie.
Forum przez to nic nie straci - może poza różnorodnością, a może wręcz zyska. Miło się z wiekszością rozmawiało, pieknie różniło. Mam nadzieję, że aż  tak źle nie będę wspominany.   :lol:
Żegnam.    8)
A to dopiero wierny forumowy pies.  :lol: Zapowiadał, że żegnalski jest, bo nie chce być na celowniku chamstwa. A dzisiaj sobie zajrzał na forum. Może będzie nadal donosił adminowi.  :lol:

renia

Bardzo brzydko Go określiłeś. Każdy ma prawo zmienić zdanie... :roll:
Widocznie lubi nas czytać. :D

administ

Cytat: madre w 2018-12-29, 10:27:29
Może będzie nadal donosił adminowi.  :lol:

A co ma donosić, jak to chłop i co najwyżej może posiać.  8)  :lol:

administ

Cytat: renia w 2018-12-29, 10:32:07

Słowny gość, bo może chciałby się odezwać, ale własne postanowienie nie pozwala.  8)
Szkoda, bo fajnie pisał.  :D

madre

Cytat... Innym razem los zetknął go z Aleksandrem, który powiedział: "Jestem Aleksander, Wielki Król". Na co odrzekł Diogenes: "A ja jestem Diogenes, pies". Gdy zdziwiony władca zapytał dlaczego jest psem, ten odpowiedział: "Schlebiam tym, którzy mi coś dają, obszczekuję tych, którzy mi nic nie dają, a złych gryzę"....
https://psy24.pl/slawne-psy,ac135/psy-a-filozofia,1195

Pewnie bym go obraził gdybym go przeprosił, (ale jestem gotów jeśli się odezwie obrażony).

renia

Cytat: admin w 2018-12-29, 10:34:36

Słowny gość, bo może chciałby się odezwać, ale własne postanowienie nie pozwala.  8)
Szkoda, bo fajnie pisał.  :D

Też tak uważam. I fajne zdjęcia tortów zamieszczał (Zosi "produkcji")  :D

renia

Cytat: madre w 2018-12-29, 10:41:29
Cytat... Innym razem los zetknął go z Aleksandrem, który powiedział: "Jestem Aleksander, Wielki Król". Na co odrzekł Diogenes: "A ja jestem Diogenes, pies". Gdy zdziwiony władca zapytał dlaczego jest psem, ten odpowiedział: "Schlebiam tym, którzy mi coś dają, obszczekuję tych, którzy mi nic nie dają, a złych gryzę"....
https://psy24.pl/slawne-psy,ac135/psy-a-filozofia,1195

Pewnie bym go obraził gdybym go przeprosił, (ale jestem gotów jeśli się odezwie obrażony).

No to jest "insza inszość"... 8) :D

Anulka177

Bardzo bym się ucieszyła gdyby Diogenes wrócił na forum :)