Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Ostrzyce - 2017 (27-28 maja)

Zaczęty przez renia, 2017-02-27, 10:28:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daniel

Przecież następny będzie Otomin, więc w Ostrzycach mogę już nigdy nie mieć okazji gościć.

renia

A ktoś mnie się pytał, dlaczego tak napisałeś? Czy nie spodobało się Tobie (ktoś z Uczestników spotkania w Ostrzycach). Serio. Dlatego wolałam wyjaśnić sprawę dogłębnie... 8) :wink:

Blackend

renia

Cytat: Daniel w 2017-06-01, 19:53:24
Przecież następny będzie Otomin, więc w Ostrzycach mogę już nigdy nie mieć okazji gościć.

A ten Otomin to była taka spontaniczna propozycja, jeszcze nic nie jest dokładnie ustalone. Powinny dwie Grupy Optymalnych z Pomorza się spotkać i debatować nad tym... 8)

Blackend

Jak zaczną debatować, to może wam termin uciec. ;)

renia

Możliwe, ale debata może być ciekawsza od zjazdu... :roll: :lol:

Blackend

Najciekawsze są kuluary i wspólne wyjścia na papieroska, tam dopiero zapadają decyzje. ;)

Jarek

Pod parasolami Lecha robią sobie zdjęcia blokując wyznaczone miejsca do spożywania krzemu :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2017-06-01, 22:33:43
Najciekawsze są kuluary i wspólne wyjścia na papieroska, tam dopiero zapadają decyzje. ;)

W takich okolicznościach ponoć umówiły się "autorytety lekarsko-farmaceutyczne" na zniżenie normy cholesterolu... :roll:

Blackend

Cały świat tak się kręci, oficjalne spotkania są tylko dla prasy aby przekazać ustalenia gawiedzi. ;)

administ

Jakoś szybko ten tydzień zleciał...  :?
Coś z tym czasem też się zmienia...  :(

Jarek

:lol:
Mnie też ostatnio leci szybko, bo urlopu jeszcze ma 29 dni w tym roku do wykorzystania, i nie ma czasu :lol: