Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Ostrzyce - 2017 (27-28 maja)

Zaczęty przez renia, 2017-02-27, 10:28:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:lol: "Co Ty jadasz, że do rymu gadasz?"...  :roll: :wink:
Ale rację masz oczywiście. Szczególnie jak chce się dzieciom tłumaczyć, to szybko tracą cierpliwość. A po cichu naśladują...  8) :lol:

Jarek

Najlepiej nic gadać, a swoje robić, tylko to takie nudne
:lol:

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2017-05-23, 09:15:36
Bo "lepszy dobry przykład niż długi wykład"  8)
A pewnie  :lol:
A najlepiej być przykładem dla samego siebie :lol:

administ

I po spotkaniu, więcej napiszę, jak przemyślę co napisać.

renia

Ja wstawię zdjęcia. Mogę tylko napisać, że jak Tomasz wyjechał, to został przez ogół Uczestników podsumowany na 6+ ... :D

renia

Bardzo dziękuję Tobie Tomaszu za to, że bierzesz udział w tych Spotkaniach, że przygotowujesz zawsze dla nas nowy temat wykładu, że cierpliwie i życzliwie udzielasz odpowiedzi na wszystkie zadane Ci pytania, jak i sam opowiadasz o Twoich i Twojej Rodziny sprawdzonych sposobach stosowania Żywienia Optymalnego. Tematy niedietetyczne też były absorbujące... :roll: nawet ta polityka... 8) :lol:
Niemniej serdecznie dziękuję za przybycie dr Agacie Płoweckiej, za udzielane wypowiedzi, odpowiedzi i przyjmowanie chętnych Uczestników na konsultacje lekarskie - co było priorytetem niektórych osób w kwestii przyjazdu.
Dziękuję również tym Uczestnikom Spotkania, którzy musieli przemierzyć prawie całą Polskę, i tym, którzy mieli bliżej.
Również tym osobom, które z różnych względów nie mogły przyjechać, ale sercem były blisko... :D

Było super, ale w przyszłym roku planujemy spotkanie w nowym miejscu, w ramach poznawania uroków "Szwajcarii Kaszubskiej"... :wink: Będzie raczej bliżej Gdańska.... :roll:

renia

Blackend

Jakie ładne zdjęcia i znajome twarze. ;)
Po minach widać, że atmosfera jak zawsze super.  :D

administ

Cytat: renia w 2017-05-28, 14:31:38
Ja wstawię zdjęcia. Mogę tylko napisać, że jak Tomasz wyjechał, to został przez ogół Uczestników podsumowany na 6+ ... :D

:shock:
To jak gazeta Optymalni! ;)

administ

Póki Forum działa, to na szybko muszę napisać:
Bardzo serdecznie dziękuję Organizatorom i Uczestnikom, że mieliśmy okazję się spotkać, a wszystkim obecnym, że mieli cierpliwość wysłuchania mojej pogawędki...
Przez to nie mam nic napisane o tym kolagenie, co nadawałoby się do publikacji choćby tu na Forum.

Blackend

To fajnie, że było tak fajnie i pogoda też Wam dopisała.  8)

renia

Cytat: admin w 2017-05-30, 08:19:40
Cytat: renia w 2017-05-28, 14:31:38

:shock:
To jak gazeta Optymalni! ;)

To przebijam i dajemy dziesiątkę... 8) :lol:

administ

Blackend

administ

Blackend

renia

Blackend