Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Baciey

Kwestia mediów czy jest pandemia czy nie ma :wink:
Ale nie wiem na co się teraz powołać nie mając maski.
Zostają zaburzenia psychiczne i upośledzenie intelektualne.
Jak powiem w razie kontroli że tłuszcze zwierzęce są zdrowe to sami uznają mnie za czuba co? :P

Zofia

Cytat: Baciey w 2020-08-13, 09:46:22
Jak powiem w razie kontroli że tłuszcze zwierzęce są zdrowe to sami uznają mnie za czuba co? :P
:lol:

Gavroche

Cytat: Baciey w 2020-08-13, 09:46:22
Wypadek samochodowy i rozwalone barki, ja to nie mogę rąk w ogóle pod jeść, nawet do poziomu... ;-)

Jarek

Pani w aptece zza szyby do mnie że nie mam maseczki.
Odpowiadam jej ze też nie ma
Tłumaczy się że ma szybę
Odpowiadam jej, że też mam szybę, a pani do mnie że szyba jest jej.

Psychiatryk 8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-08-13, 18:41:15
Tłumaczy się że ma szybę

Psychiatryk 8)
Jeżeli szyba była z polskiego piasku, to obawiam się że może po części należeć do mnie i zajdzie tu kwestia roszczeń polskich. :wink:

RafałS

Żeby nie było, mnie tam na ogół nie przeszkadza że se ktoś świruje ze swoją szybą czy maską. Tylko po cholerę się toto rzuca jak szczują? Czemu samo w masce? Kagańcowa dzicz!

Jarek

Ma być stadnie bo nawet policji do pilnowanie nie będzie trzeba. Jeden pilnuje drugiego. Kapowanie i egzekwowanie porządku od innych, to akurat pasuje tym co się tak sprawiedliwości i porządku domagali. Hallo Reniu

Jarek

Cytat: RafałS w 2020-08-13, 19:11:23
Tłumaczy się że ma szybę

Psychiatryk 8)
Jeżeli szyba była z polskiego piasku, to obawiam się że może po części należeć do mnie i zajdzie tu kwestia roszczeń polskich. :wink:

Sorki, zapomniałem dopisać że nie o mnie chodziło, ale podobne sytuacje miałem

Jarek

Pewnie każdy z nas został poczuł jak działa ten" świrus"

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-08-13, 20:02:54
...Hallo Reniu
Halo "renata", halo vvv! Nie bronicie popisa? Fajnie już macie? To fajnie, ale weźcie sobie.  :wink:

Blackend

Wczoraj młodzież poszła do kina, przed wejściem na salę chcieli sobie kupić kawę, to usłyszeli, że muszą mieć przyłbicę, a nie maseczkę.  :lol:

Blackend

Cytat: RafałS w 2020-08-13, 21:40:07
Cytat: Jarek w 2020-08-13, 20:02:54
...Hallo Reniu
Halo "renata", halo vvv! Nie bronicie popisa? Fajnie już macie? To fajnie, ale weźcie sobie.  :wink:

Ale Adam popierał maseczki, więc pewnie zadowolony.  8)

Baciey

Tłumaczy się że ma szybę

Psychiatryk 8)

Haha  :lol: Ale wszystko zgodnie z prawem, Pani ma zaburzenia psychiczne, więc z maseczek zwolniona :D A skoro zwolniona to mogłaby pożyczyć tą szybę na chwilę.. :D

Blackend

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/trwaj%c4%85-negocjacje-ws-szczepionki-na-koronawirusa-polska-jest-jednym-z-lider%c3%b3w/ar-BB17WYvZ

Tamci tak kradli, że nawet na szczepionki nie było, a ci teraz są Liderami - Dobra Zmiana. ;)
Jestem gotowy się poświęcić i mogę osobiście Elitę Społeczną wyszczepić z Szumowskim, Morawieckim i Kaczyńskim na czele.  8)
A i tę platfusianą Elitę też, która judziła i straszyła społeczeństwo, że umieralność jest znacznie wyższa, a PIS nic nie robi.  8)

Blackend

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie2020/najnowsze-fakty/news-trzaskowski-ktos-kto-przeczy-obowiazkowym-szczepieniom-chyba,nId,4597641
To tak dla przypomnienia niektórym którzy widzą różnicę między pisowcami a platfusami - wszystko komuchy, które chcą urządzać życie innym na swoje widzimisię.  8)

"Obowiązkowe szczepienia dla dzieci są absolutnie koniecznie. Ktoś, kto im przeczy, wydaje się, że nie przynależy do XXI wieku - dodał."

Jarek

Wiadomo, moc koryta jest ogromna. Nawet test bomby atomowej na tej ziemi byłby zbawieniem dla wszystkich. :lol:

Blackend

No ale jak już wszystkich tą bombą wytłuką, to kogo będą szczepić? ;)

Jarek

Aż tyle to bym od nich nie wymagał, rozpoznać upośledzenie, to trzeba naprawdę mieć łeb na karku. :wink:

Jarek

Żarłoczne i pazerne to stado polityczne, do wszystkiego zdolni