Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Książka kolekcjonerska.

Zaczęty przez admin, 2024-04-27, 10:07:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: admin w 2024-07-03, 19:26:58
Do krateru w  Niemczech powinien dojść najpóźniej we wtorek... ;)

I żeby nie było, że nie uprzedzałem! ;)

Jarek

Spoko - czujka wystawiona ponad wszystko bedzie, sasiadka nierob bedzie miała zajecie do poludnia  :lol:

renia

Cytat: admin w 2024-07-05, 13:22:39
https://www.youtube.com/watch?v=aJTymIkW_70 - jest unpacking...  :D

Pięknie zaprezentował Pan Sławek Twoje książki.
Aż ta radość od Niego się udzielała...
Gratuluję dzieła i prezentacji... :D

admin

Artystyczna dusza!  :D
Wspaniale to wypadło.

admin

Errata II.
Przy wyliczankach po mnożniku jest 10XX, a winno być 10xx

Przykład: jest (...) odpowiada przepływowi około 3,86x1020 elektronów na sekundę.
winno być: (...) odpowiada przepływowi około 3,86x1020 elektronów na sekundę.

renia

Zauważyłam od razu, ale nie chciałam Ci zwracać uwagi... 8) ;-)

admin

A szkoda, bo po tylu "korektach" i tak zawsze coś wychodzi!  :?

renia

Dobrze jest, a nawet bardzo dobrze... :D

admin

Jest super, jak na taki tekst.  8)

renia

:D Pewnie nikt by lepiej tego nie napisał, no może jedynie jakiś "ketokocur", albo coś podobnego... ;-)

admin

A ten to akurat jest na Żywieniu Optymalnym nazywając to modnie "keto", a podobno wykształcił się biochemicznie głównie na tym Forum cytując całe moje kawałki bez podania autora - tak bynajmniej twierdzi osoba obserwująca "wypowiedzi ketogeników" pod względem plagiatorstwa moich materiałów... ;)
Przez to ukryłem przed "gośćmi" wątek "zadaj pytanie o odżywianie"...  8)
Ostatnio nawet na kefofejsie cały mój tekst się pojawił bez podania źródła, za to cały zaznaczony "na czerwono", bo taki ważny jest!   :lol:
Ale co mnie tam. 

Zyon

A no byl byl, jest to modne wyciac, pokolorowac i wkleic jako swoje. Ja widze tego na peczki, nie bede jechal po nickach i nazwiskach ale panowie (nie wiem czy panie) jada calosciowo z tego forum, czesto nawet nie zadajac sobie trudu przestawienia wyrazow dla pozorow przyzwoitosci ;)
A, ze bywam na wielu roznych grupach i miejsach to widze to bardzo wyraznie.
Dlatego nawet ksiazka pani Gieruli, w ktorej najpierw pisze o badaniach Westona Price a w drugiej mowi o diecie optymalnej jest pod tym wzgledem dosc odrazajaca, bo wspomina o paru osobach z tego i sasiedniego forum ale o doktorze Kwasniewskim nawet w bibliografii nie wspomina.

Co do ketokocura to na szczescie spral sobie glowe amerykanskimi ksiazkami gdzie eko-bio avokado jest bardzo modne a olej rzepakowy to najlepszy tluszcz i juz nie bedzie czytal nowej ksiazki :D
Jego target to teraz eko bio gluten free
Work Buy Consume Die

admin

:lol: :lol: :lol:
Ale ja nie po to pisałem, żebyś się zaraz ujawnił! ;)
Ale dziękuję, że czuwasz...  :D

renia

Cytat: admin w 2024-07-07, 10:44:26
A ten to akurat jest na Żywieniu Optymalnym nazywając to modnie "keto", a podobno wykształcił się biochemicznie głównie na tym Forum cytując całe moje kawałki bez podania autora - tak bynajmniej twierdzi osoba obserwująca "wypowiedzi ketogeników" pod względem plagiatorstwa moich materiałów... ;)
Przez to ukryłem przed "gośćmi" wątek "zadaj pytanie o odżywianie"...  8)
Ostatnio nawet na kefofejsie cały mój tekst się pojawił bez podania źródła, za to cały zaznaczony "na czerwono", bo taki ważny jest!   :lol:
Ale co mnie tam. 

:shock: A jak tak sobie piszę, nie mając pojęcia, że tutaj tacy "szpiedzy-plagiatorzy" działają... :?  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2024-07-07, 13:11:09
:lol: :lol: :lol:
Ale ja nie po to pisałem, żebyś się zaraz ujawnił! ;)
Ale dziękuję, że czuwasz...  :D
A ja nie wiedzialem, ze to o mnie, ale dziekuje ze pamietasz...... :D
Work Buy Consume Die

admin

Zyon

Kurcze, Slawek juz widze ma a ja jeszcze nie  :?
Work Buy Consume Die

Krystyna

Przed chwilą otrzymałam książki. Będzie co czytać.

admin

Cytat: Zyon w 2024-07-08, 09:48:04
Kurcze, Slawek juz widze ma a ja jeszcze nie  :?

A bo poczta polska się rządzi dziwnymi zasadami. Wysłałem partię do jednej miejscowości, na jedną ulicę i jedni już mają, a drudzy jeszcze nie. 8)
Większość jest już w doręczeniu, a tylko kilka w transporcie.
Twoja właśnie w "transporcie"...  :(