Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Książka kolekcjonerska.

Zaczęty przez admin, 2024-04-27, 10:07:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: Zyon w 2024-07-09, 09:31:21
ok, mam i ja  8)

A Warszawa i okolice nadal w "transporcie"  :lol:
Zadziwia mnie logika PP...  :lol:

Trzainacy

Dziś mam ją pierwszy raz w rekach tzn wczoraj dotarła do paczkomatu ale żona taki front robót mi w poniedziałek nalożylą że nie dało rady podjechac.Są dwa tomy :) ciężkie :)

saymon9

Cytat: kelin211 w 2024-07-09, 06:12:50
Drogo xd

Pytanie dlaczego miałoby być tanio? Admin udostępnił wiedzę Doktora za darmo, pozwalając Oli czytać książki w całości (ŻO oraz Jak nie chorować). Te książki umożliwiają człowiekowi bycie Zdrowym, Szczęśliwym i Mądrym jeśli tylko chce się je zrozumieć ;) Aktualnie wydana ŁONTP jest swego rodzaju wisienką na torcie czy zadaniem "dla chętnych" :P Ludzie, traktują po macoszemu rzeczy, które przychodzą im ze zbyt dużą łatwością. Dlatego moim zdaniem podbicie ceny było w tym momencie bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza że opłata o ile mi wiadomo, nie będzie tylko za same książki :)

saymon9

Cytat: admin w 2024-07-09, 09:13:51
Zaraz za darmochę będzie na chomiku, albo innej przestrzeni dyskowej google...  :lol:
Mogę w wordzie cały tekst tu zamieścić dla tych, co jest "za drogo".  :?
Problem w tym, że nie jestem komunistą, jak Doktor Kwaśniewski, co ponoć "rozdał wszystko za darmo".  :(

Ta inna przestrzeń dyskowa google to chyba moja sprawka... Mea culpa... Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że spytałem wcześniej Admina o zgodę na to (dostęp do książek o ŻO dla ograniczonego grona odbiorców). I co? Zgodził się bez mrugnięcia okiem! ;) Tym bardziej cena nowej książki jest w pełni uzasadniona i nie śmiałbym na nią narzekać ;) Życzę natomiast, żeby ludzie zrozumieli jej wartość i bardzo szybko był potrzebny dodruk ;)

PS Ja wszystkie swoje książki wolę mieć w wersji papierowej, ale czasami przydatna jest funkcja ctrl+f (choćby przy przeszukiwaniu archiwalnych numerów Optymalnych).

admin

:lol:
A bo inni nie pytają, tylko bez żadnych skrupułów... ;)
Do tego, jeśli jest podane źródło i autor - wszystko jest ok.

Krystyna

Ja wolę książki papierowe po które mogę w każdej chwili sięgnąć.
w mojej kolekcji mam dwie książki z autografem pana dr Jana Kwaśniewskiego i teraz doszła książka z dedykacją p, Tomasza.

Jarek

Cytat: saymon9 w 2024-07-09, 10:15:10
Cytat: kelin211 w 2024-07-09, 06:12:50
Drogo xd

Pytanie dlaczego miałoby być tanio? Admin udostępnił wiedzę Doktora za darmo, pozwalając Oli czytać książki w całości (ŻO oraz Jak nie chorować). Te książki umożliwiają człowiekowi bycie Zdrowym, Szczęśliwym i Mądrym jeśli tylko chce się je zrozumieć ;) Aktualnie wydana ŁONTP jest swego rodzaju wisienką na torcie czy zadaniem "dla chętnych" :P Ludzie, traktują po macoszemu rzeczy, które przychodzą im ze zbyt dużą łatwością. Dlatego moim zdaniem podbicie ceny było w tym momencie bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza że opłata o ile mi wiadomo, nie będzie tylko za same książki :)
Dokl

Moim zdaniem, cena nie gra roli jeśli chodzi doskonalenie zdrowia...Bo ponoć zdrowie jest naj... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-09, 09:49:57
...
Mam trochę doświadczeń z przesyłkami i widzi mi się że po opanowaniu przez amerolstwo systemu doręczeniowego w PL, jego funkcjonalność jest skutecznie minimalizowana (dla natywnych). Ogólnie nie ma znaczenia czy chodzi o spółkiewiczów na "państwowym" czy resztę inwentarza giełdowego typu inposty, dhl i reszta z regionalnymi prezio-słupami. 8)

admin

Kuriozum jakieś, bo jeszcze Nysa, Legionowo i Skierniewice "w transporcie"!
A na podkrakowską wioseczkę i do wioseczki pod Gorzowem Wielkopolskim dotarły paczki w piątek!  :shock:  :lol:
Ale dziś stolicę obrobili!  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-09, 13:19:01
Kuriozum jakieś, bo jeszcze Nysa, Legionowo i Skierniewice "w transporcie"!
A na podkrakowską wioseczkę i do wioseczki pod Gorzowem Wielkopolskim dotarły paczki w piątek!  :shock:  :lol:
Ale dziś stolicę obrobili!  :lol:
Jak coś to stawiam na Zapiecek. :lol:

admin

RafałS

"Taki mamy klimat" teraz więc też opóźnienia+ 8)

Malgosia

Cytat: admin w 2024-07-09, 09:49:57
Cytat: Zyon w 2024-07-09, 09:31:21
ok, mam i ja  8)

DZIĘKI!!! A my otrzymaliśmy dzisiaj wysłane 4.07.2021, PP....

Jarek

Dobrze ze wypaliło jeszcze przed przyjęciem wspólnej waluty  :lol:

admin

Cytat: Malgosia w 2024-07-09, 14:07:12
DZIĘKI!!! A my otrzymaliśmy dzisiaj wysłane 4.07.2021, PP....

Miłej lektury!  :D

Jarek

A tutaj DHL Nördlingen nie wyrabia sie.  :wink:

admin

Jarek

A to juz jestem sopkojny, reszta trasy hulajnogami ... :lol:

admin