Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Książka kolekcjonerska.

Zaczęty przez admin, 2024-04-27, 10:07:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Nic dziś nie wiem nowego na ten temat.  :?
Strona chodzi, ale nie ja decyduję, kiedy będzie udostępniona.
Ponoć ma być perfekcyjnie, więc może czegoś do tego stanu jej jeszcze brakuje!

JacekG69

To taki test dla Optymalnych?  :wink:

admin

8)
Nie sądzę. Raczej dbałość o potencjalnych klientów. 

JacekG69

Rozumiem, czekam cierpliwie.
Oby wszystko poszło optymalnie.
Pozdrawiam.

admin

JacekG69

RobSon

admin

:lol:
No właśnie, niepotrzebnie się "wygadałem", trzeba mi było milczeć  ;)   :?

Jarek

Ja juz znalazłem goscia, ktory odpowiednio ksiazke oprawi... :lol: Jak bedzie gotowa, wydam na forum zdjecie... :lol: :wink:

admin

Oficjalnie wystartowało:

Limitowana Edycja Kolekcjonerska Książek o Żywieniu Optymalnym Dostępna Teraz!

Książki o Żywieniu Optymalnym
korojoo.com

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - wyjątkowy zestaw książek składający się z publikacji Tomasza Kwaśniewskiego pt.: "Łatwe odpowiedzi na trudne pytania? i Jana Kwaśniewskiego pt.: "Żywienie Optymalne".
Inspiracja? Kilkuletnie dyskusje na forum.dr-kwasniewski.pl, gdzie autor odpowiadał na trudne pytania dotyczące dietetyki. Te najlepsze odpowiedzi zostały uporządkowane tematycznie, aby dostarczyć Ci przystępnej i praktycznej wiedzy o zdrowym odżywianiu!
Żywienie Optymalne, reprint pierwszego wydania z 1990 roku, wciąż aktualne zasady Diety Optymalnej dr Jana Kwaśniewskiego - idealne dla tych, którzy szukają sposobu na zdrowe, długie i szczęśliwe życie.

Każdy z 1000 egzemplarzy tej kolekcjonerskiej edycji posiada dedykację i podpis Tomasza Kwaśniewskiego!

Idealna dla dietetyków, kolekcjonerów i wszystkich, którzy chcą zrozumieć jak unikać i leczyć choroby za pomocą odpowiedniego odżywiania.

Zamów teraz w przedsprzedaży, w najkorzystniejszej ofercie cenowej, a pakiet otrzymaj po 28.06! Ograniczona liczba egzemplarzy!

Książki o Żywieniu Optymalnym
korojoo.com

Jarek

Supero! No to zamawiamy, zeby tysiaczek szybko sie rozszedł po kosciach  :lol:

admin

UWAGA!
To jest przedsprzedaż - termin realizacji uzależniony od "mojej prawej ręki", ale postaram się...  8)
Proszę jednak o cierpliwość.  :D

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

RobSon

Heheh dobry marketing to podstawa 8) Super że ruszyło, wahalem się czy nie zgarnąć 3 pakietów ale nie można być zbyt zachłannym  :P  Niech inni skorzystają... Mam nadzieję że te 1000 egzemplarzy to dopiero początek :D :D :D

admin

JacekG69

Zyon

A, czyli wysylka dopiero na koniec czerwca ale zamawiac juz mozna? Czy wrecz trzeba?  8)
Work Buy Consume Die

renia