Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

...Jaka aura jest każdy widzi, ale że słup słoneczny (już wiem jak się to nazywa  :) ) dziś pokazała to się nie spodziewałem. Bardzo mi miło z tego powodu.  :D

http://imageshack.us/f/854/15276500.jpg/

Radzio

Miło Ci, miło mi.  :D Bo słup, to ...słup. ;) Może być słoneczny- bo był.  :lol:

RafałS

No dobra to miło. A co jeśli to zwiastun końca świata był? Taki znak na niebie.  :wink:

renia

Chyba by powinno być w kształcie krzyża... :roll: :wink:

Radzio

Każdy dostanie swój znak i wtedy będzie miał własny koniec świata- jego świata.  :lol: Cierpliwości- długowiecznym wypadałoby życzyć...  :D
... i pogody.  :lol: :lol:

administ

Koniec Świata trzeba przesunąć na 13-01-12, bo dopiero 13-go startuje Owsiak z WOŚP!  :D

renia

administ

Jak to niektórzy mawiają - "jo"  :D
Czyli - data końca świata to: 13-01-12 - czyli trzynastego roku, pierwszego miesiąca, dwunastego dnia.
A 12-01-13 już był...  :wink:

Radzio

Nie mogę wziąć udziału w Drugim Uroczystym Końcu Świata 13-go, ponieważ :( w tym czasie sędziuję dzieciakom na zawodach.
Nie mogę ich zawieść.  :lol:

administ

Ale 13-go to już jeden dzień po...  :? :D
Dlatego Owsiak gra...  :D

renia

Coś jak na Titanicu...będą grali do końca... :( :roll:

administ

"do końca Świata i jeden dzień dłużej" - no i wypowiedział...  :wink:  :lol:

administ

I zaś te biedaki pod Cheopsa piramidą, co ma startować na koniec świata, muszą przebukować rezerwacje...  :?

renia

A oni chociaż wiedzą, gdzie oni by chcieli lecieć? :roll:

administ

renia

Pod tą piramidą Cheopsa dostają hopla... :roll: :?

administ