Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Tylko czy można liczyć na to, że punkty wewnątrz takiego introwertyka są stałe?  :wink:

Radzio

Raczej tak, ale bez wzorcowego punktu odniesienia to nie jest do zbadania. ;) :D
A "taki introwertyk" to kto- to taki gość, który musi najpierw wyrżnąć w drzewo żeby zorientować się, że jest w lesie? Na przykład. :lol: ;)
A jeżeli tak, to właśnie zamierzam wyrżnąć głową w poduszkę dla potwierdzenia faktu, że jestem w łóżku. :D

RafałS

Introwertyk od razu wie że im dalej w las, tym więcej drzew - wystarczy że uruchomi sobie w wewnętrznej wyobraźni i nie widzi co widzi - tego lasu nie widzi bo chodzi w tym wewnętrznym.  :wink:

Radzio

A jeżeli to jest u niego parametr stały, to on- zgłodniały,  potrafi pewnie sobie coś upolować w tym lesie i najeść się do syta. ;) Na przykład. :D

Gavroche

Mało tego, potrafi tam znaleźć sobie przyjaciela i istnieje niebezpieczeństwo braku "powrotu"...

RafałS

Może by już schować zimową kurtkę do szafy...  :roll: :roll: :roll:  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-04-17, 20:43:16
Może by już schować zimową kurtkę do szafy...  :roll: :roll: :roll:  :)
A nie trzymasz jej tam?

RafałS

Wisi w przedpokoju jeszcze, kurtka!  :D  A ta pogoda nieprzewidywalna taka.  :roll:
Ledwie ociepliło się i już jakieś komórki burzowe się wykluwają. Czy mnie się zdaje, czy ostatnimi czasy ziemski kondensator ładuje się i rozładowuje jakoś częściej?

Radzio

Ja też w kurtce zimowej paraduję- psy nie gubią podszerstka z dnia na dzień. ;) Na przykład. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-04-18, 06:05:20
Ja też w kurtce zimowej paraduję- psy nie gubią podszerstka z dnia na dzień. ;) Na przykład. :D
Ale chciałyby.
I właściciele też :D
A białe, arktyczne wilki, prawie, prawie...

RafałS

A ja już z tydzień nie. Wczoraj musiałem się porozbierać, dzisiaj też jest dobrze. Ale ogólnie to trudno się do tej planety dopasować.  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-04-18, 10:15:23
A ja już z tydzień nie. Wczoraj musiałem się porozbierać, dzisiaj też jest dobrze. Ale ogólnie to trudno się do tej planety dopasować.  :)
Takie oddychanie.
Na przykład.
I niezbędne i zabójcze.

RafałS

Jak nie jak tak? Ale nie ma co sobie żałować oddychania, ponieważ podduszanie nie jest wyjściem na dzień dzisiejszy. Znaczy się jest wyjściem, ale innym.  :lol:

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-04-18, 10:15:23

Mnie też właśnie rozebrało, ale popołudniem, bo raniutko nie czułem dyskomfortu mając kurtkę na grzbiecie. :D

Cytat: Gavroche w 2013-04-18, 07:59:07
Ale chciałyby.
I właściciele też :D
A białe, arktyczne wilki, prawie, prawie...

O tym z nimi nie gadałem. :D
Niektórzy swoje strzygą, jak owce, ale... nie mam zdania.  :shock:
A o wilkach, w tym arktycznych sporo bajań krąży i trudno wszystko tak na łapu capu zaakceptować...

Gavroche

O wilkach to Jack London namotał, a o owcach to Thomas Harris.
Na przykład.

Radzio

Sam rozumiesz. :D Jestem ostrożny.

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-04-18, 19:14:54
Sam rozumiesz. :D Jestem ostrożny.
Jasno i klarownie.
W ciemnym, dzikim lesie ostrożność jest cnotą.

RafałS

Cały dzień lato. Przeciąg w dom.  :)

RafałS

Niby nie jest sympatycznie za oknami. Ale nawet miłe takie ochłodzenie - po deszczach, oby nie za długo.

renia

Nareszcie trochę te upały przestały męczyć... 8)