Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Ale co luzują? Wiem że bez paaszportu tylko w domu bedzie mozna sobie posiedzieć, czyli dobrowolny lockdown :lol:

admin

:shock:
Jak to możliwe, że Niemcy też tak się dali chwycić za ryjki!  :?

RafałS

Tutaj polin, u nich mein kampf. Za miesiąc rocznica kolejna "Overlord". Wypadałoby się odwdzięczyć "wyzwolicielom" i sojusznikom największym bo źle się u nich dzieje. Ale potrzebny udział cywilizowanych krajów jak Rosja i Chiny.  8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-05-09, 18:48:32
:shock:
Jak to możliwe, że Niemcy też tak się dali chwycić za ryjki!  :?

To rząd który nie reprezentuje  wartości Niemiec, tak jak robią to Chiny, czy Rosja. Prawdobodbnie liżą dupska mafi z Dawos, która na moje ma wieksze wpływy na świecie niz farma. Dlatego za pół roku bedzie po pandemii, trochę marchewki i globalne ocipienie zacznie sie na dobre :?

Jarek

Putin nie da sie sprzedać finanistom, lud wytresowany, i nie musi obawiać się rewolucji Usraelskiej :lol:

RafałS

Jedyny kraj ze swoim bankiem.  8)

Blackend

Mimo wszystko wolę obecną jurysdykcję niż ruską ze swoim bankiem. ;)

admin

A to się jeszcze okaże, bo jak komunia dalej tak za ryjki będzie chwytać, to kiepsko to rokuje. ;)

Jarek

Spiskowcy twierdzą, że jeszcze bedziemy komunę wspominać jako lepsze zło :?
Kolorowy imprializm to pewnie jakąś nowa choroba psychiczna, która wytworzyła się główkach wpływowych patoli.  :?
Jakby co, to ja tylko spiskuje, bo jeszcze można :lol:

Blackend

Wolę chwytanie za ryj z EuroKomunii niż wolność i demokrację ruską, zdecydowanie z myślą sowiecką jest mi nie po drodze.  8)

Jarek

Zobaczymy jaki maja program, nikt jeszcze takich nowości nie przerabiał. Patrząc na  zakneblowany swiat, różowo nie bedzie. 8) :?

RafałS

Mnie w ogóle z żadnym imperializmem na ogół nie po drodze. Jedyna opcja to ta, która nie wpieprza się w moją drogę. Usrael sam od lat napędzał Chinom gospodarkę mimo ostrzeżeń, a teraz larum wielkie i łapanie za mordki gdy zagrożony interes żydowski i jego pośrednika rola.

RafałS

https://www.youtube.com/watch?v=Dg97pKWq1CE
Słaby klimat. Jeszcze ataki naziolskie w USA - tam to jest dopiero kryzys humanitarny. Przydałoby się tam trochę kulturalniejszych, cywilizowanych wpływów.

Jarek

:lol:
U palestyńczków z niedoboru praktycznie nie ma otyłości - skandal  :lol:

RafałS

Uhh! Kilka godzin burzy. Prawie jak w Palestynie. :|
Przepadało solidnie i przewiało przeciągami, aż mi "koty" wywiało z zakamarków. :lol:

admin

RafałS

8)
Serwacy, Pankracy i Bonifacy nie odpuszczają jednak. Zośka chyba też.  :|

admin

RafałS

Dobry! Słońce dziś zaliczone, ulewa również. Bez lotów szklarniujących klimat zupełnie umiarkowany - jak w... umiarkowanej strefie :shock: . Wieczory i noce zimne nawet. 8)

RafałS

Zjawiskowa kumulacja. Podwójna tęcza i mammatus. :)