Gavroche
|
Przede wszystkim odpoczynek. Zdaje się, że nie jest przereklamowany Tak naprawdę to chodzi o proporcje między jednym a drugim
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Skończył mi się zapas śmietany, postanowiłem zrobić sobie miesięczny kofeinowy detoks. DAY 1.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Skończył mi się zapas śmietany, postanowiłem zrobić sobie miesięczny kofeinowy detoks. DAY 1.
Odłóż na jutro
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stawiam na to, że nie wytrzymasz dłużej niż tydzień...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Trzymam kciuki. A co tam, detoksykuj się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Detoks jest przereklamowany
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co sie stalo? Nie pasi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Go
|
Dla mnie to za dużo, niewiele mogę z nim porobić. Poza tym nie wiem kiedy mi się uda wrócić do treningów, ciągle to samo, bark i kolano.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie to za dużo, niewiele mogę z nim porobić. Poza tym nie wiem kiedy mi się uda wrócić do treningów, ciągle to samo, bark i kolano.
Może nigdy I bardzo dobrze, znajdź sobie aktywność, która Cię nie boli.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Może nigdy, ale faktem jest kolano rozwaliłem na piłce nożnej po ostrym faulu. Bark owszem na siłowni, ale to było tak dawno i tak głupie, że nawet nie ma co do tego wracać. I z jednym i z drugim jest coraz lepiej, więc po prostu się cieszę. W od poniedziałku laser i jonoforeza przez 2 tyg, poza ten okres staram się nie wybiegać. ...tymczasem fotel i kapcie
|
|
|
|
|
|
|
|