Autor
|
Wtek: Czytanie i słuchanie ;) (Przeczytany 46025 razy)
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Toan napisał: Pani Krystyno!. Panie Toanie! Na sierpień wybieram opcję - nic . Teraz trochę odpoczynku i bardzo ciekawych lektur. Dotarło do mnie kilka nowych książek wartych zastanowienia. OK. JUŻ się z nich cieszę Mam cichą nadzieję, że z tych lektur i Twoich przemyśleń coś potem skapnie na forum... (?) Nie będę ukrywać, że Twoich przemyśleń łaknę jak... kania dżdżu Sierpień szybko zleci. . Ale proszę już zacząć przepisywać... Super! Dzięki za zgodę! I polecam się na przyszłość w tym względzie. Lubię pisać na klawiaturce, a zwłaszcza tak cenne teksty jak dr. Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Ewa napisała: Krysiu, jesteś kochana! Czy starczy ci czasu na przepisywanie? Oby tak. Staaarczy, staaarczy... Dla tak zakręconej opty jak ja - nie ma innej opcji A może jednak wygodniej i szybciej byłoby skanować te teksty, które juz są i konwertować do tekstu? Obawiam się, że nie mam dostępu do wszystkich tekstów, które czyta dr. Kwaśniewski. A poza tym nawet wygodniej mi się pisze słuchając niż czytając to co piszę. Pozdrówki P.S. Przy okazji: Ewo, od dawna się zastanawiam, czy może jesteś tą Ewą, z którą miałam kiedyś przyjemność się poznać na spotkaniu optymalnych w Kongresowej?
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Z przyjemnością bym je pisała i wysyłała je Tobie na priva. Co Ty na to?
Ach Krysiu jesteś thebeściara
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Slawek napisał: Ach Krysiu jesteś thebeściara Dzięki! Tobie Sławku też nic nie brakuje...
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Miło jest poczytać miłe rzeczy Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Dzięki! Tobie Sławku też nic nie brakuje... ale Tobie DUŻO mniej
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dzięki! Tobie Sławku też nic nie brakuje... ale Tobie DUŻO mniej Ehhh,coś za słodko się robi ...Może takie rzeczy byście pisali na skypie? co wam zależy...tu nie kącik samotnych serc
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Ehhh,coś za słodko się robi ...Może takie rzeczy byście pisali na skypie? co wam zależy...tu nie kącik samotnych serc Ależ Edyto nie moge przenieść się na skype ;( gdyż bardzo chciałbym aby cały świat wiedział jak bardzo LUBIĘ Krystyne
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ehhh,coś za słodko się robi ...Może takie rzeczy byście pisali na skypie? co wam zależy...tu nie kącik samotnych serc Ależ Edyto nie moge przenieść się na skype ;( gdyż bardzo chciałbym aby cały świat wiedział jak bardzo LUBIĘ Krystyne Ale możesz napisać na skypie,tam gdzie pisze "o mnie" :"Bardzo LUBIĘ Krystynę i chcę ,żeby pisała mi teksty" ,to też cały świat zobaczy Ale nie.....Ty wolisz tutaj,bo tutaj jest jak w domu pozdrawiam Was
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Ale możesz napisać na skypie,tam gdzie pisze "o mnie" :"Bardzo LUBIĘ Krystynę i chcę ,żeby pisała mi teksty" ,to też cały świat zobaczy Ale nie.....Ty wolisz tutaj,bo tutaj jest jak w domu pozdrawiam Was No co ty na skype zobaczą to tylko ci co "będą chcielimusieli" ja chcę żeby to wiedzieli wszyscy inni
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ale możesz napisać na skypie,tam gdzie pisze "o mnie" :"Bardzo LUBIĘ Krystynę i chcę ,żeby pisała mi teksty" ,to też cały świat zobaczy Ale nie.....Ty wolisz tutaj,bo tutaj jest jak w domu pozdrawiam Was No co ty na skype zobaczą to tylko ci co "będą chcielimusieli" ja chcę żeby to wiedzieli wszyscy inni To jakaś netowa miłość? czy jak?....tez się raz zakochałam w necie,tzn. nie w necie,tylko w osobie z netu ( to zaraz na początku mojej aktywności netowej hehe) ,ale mi przeszło może i Tobie przejdzie...miejmy nadzieję...trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
To jakaś netowa miłość? czy jak?....tez się raz zakochałam w necie,tzn. nie w necie,tylko w osobie z netu ( to zaraz na początku mojej aktywności netowej hehe) ,ale mi przeszło może i Tobie przejdzie...miejmy nadzieję...trzymam kciuki Edytko My się znamy od lat to żadna miłość netowa ;P to zwykły wyraz uznania ;P
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
To jakaś netowa miłość? czy jak?....tez się raz zakochałam w necie,tzn. nie w necie,tylko w osobie z netu ( to zaraz na początku mojej aktywności netowej hehe) ,ale mi przeszło może i Tobie przejdzie...miejmy nadzieję...trzymam kciuki Edytko My się znamy od lat to żadna miłość netowa ;P to zwykły wyraz uznania ;P Sławku ,to taki żarcik Rozumiem ,że lubisz Krystynę i przypuszczam (z postów) ,że się znacie Przecież nie jest nic złego w tym ,że się kogoś lubi i że się komuś to napisze Też Was lubię
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Sławku ,to taki żarcik Rozumiem ,że lubisz Krystynę i przypuszczam (z postów) ,że się znacie Przecież nie jest nic złego w tym ,że się kogoś lubi i że się komuś to napisze Też Was lubię Ależ żaden żarcik ;p Krystyne uwielbiam wręcz
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Sławku ,to taki żarcik Rozumiem ,że lubisz Krystynę i przypuszczam (z postów) ,że się znacie Przecież nie jest nic złego w tym ,że się kogoś lubi i że się komuś to napisze Też Was lubię Ależ żaden żarcik ;p Krystyne uwielbiam wręcz Ja nie napisałam ,że Ty żartujesz,napisałam ,że ja żartuję z tą netową miłością
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja nie napisałam ,że Ty żartujesz,napisałam ,że ja żartuję z tą netową miłością Toteż Ja nie napisałem że ja żartuje Sławek.Czy Ty czytasz co ja piszę? Twoje zdanie ma się nijak do tego co ja napisałam. Napisałeś :żaden żarcik" jakbym ja pisała,że Ty żartujesz.Więc napisałam,ze to ja żartuję ,a Ty w dalszym ciągu się upierasz,że niby ja odebrałam to ,co napisałeś ,jako żart. Więc napiszę Ci ,że WIEM,że nie żartujesz pisząc ,że uwielbiasz wręcz Krystynę.To JA żartowałam z netową miłością. Tak na marginesie,to jesli chcesz,żeby cały świat o tym wiedział ,to może napisz jakiś światowy besceler o swojej miłości do Krystyny (?) Kolejna para u boku Tristana i Izoldy czy też Bonnie & Clyde
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Sławek.Czy Ty czytasz co ja piszę? Twoje zdanie ma się nijak do tego co ja napisałam.
Nie żartuj Napisałeś :żaden żarcik" jakbym ja pisała,że Ty żartujesz.Więc napisałam,ze to ja żartuję ,a Ty w dalszym ciągu się upierasz,że niby ja odebrałam to ,co napisałeś ,jako żart. nie wiem co Ty odebrałaś ale ja nie żartowałem ;P Więc napiszę Ci ,że WIEM,że nie żartujesz pisząc ,że uwielbiasz wręcz Krystynę.To JA żartowałam z netową miłością. Tak na marginesie,to jesli chcesz,żeby cały świat o tym wiedział ,to może napisz jakiś światowy besceler o swojej miłości do Krystyny (?) Kolejna para u boku Tristana i Izoldy czy też Bonnie & Clyde zastanowię się nad tym
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Sławek.Żeby było jasno,to kochaj sobie nawet Krystynę,co u licha mnie to obchodzi ? To wcale nie rzutuje na moje losy. Zastanawiam się czemu ja się wiecznie uwikłam w jakąś głupotę.Przecież każdy może odpowiadać sam za własną.Nie muszę ja odpowiadać za cudzą
|
|
|
|
|
|
|
|
|