Gavroche
|
Jak pracowałem w Anglii na zmiany i w stałej gotowości na wezwanie, nauczyłem się wykorzystywać każdą możliwą chwilę na sen. Zasypiałem na krótko 4-5 razy na dobę, często ciągnąłem to tygodniami. Wyobrażam sobie, że tak kiedyś sypiali nasi przodkowie lub teraz "pierwotniaki"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja od urodzenia śpię za krótko w takim razie, bo nie rozróżniam kolorów
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A daltonizm to inna bajka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A daltonizm to inna bajka To dyskryminacja! I skąd mam wiedzieć czy się wysypiam?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na senność - pobiegaj sobie. Pięć razy w tygodniu po godzinie. Tłuszcz na ruch uzupełnij śmietanką 30%, a jeszcze lepiej suplementem mineralno-witaminowo-energetycznym! (dwa żółtka, 100g masła, 100ml wywaru kostno-mięsnego - pić na ciepło, po wysiłku, do woli). Najtańszy i najlepiej zbilansowany suplement dietetyczny na RYNKU! UWAGA! przy nadmiarze węglowodanów w diecie (ubogie pastwisko, półkorytko, korytko, niektóre LC) suplenent wybitnie podnosi poziom LDL we frakcji lipidowej osocza, szczególnie u osób z nadwagą!. Przy niedoborze tlenu w tkankach bradytroficznych nasila produkcję cholesterolu i przyspiesza również syntezę blaszki miażdżycowej w śródbłonku naczyń tętniczych! W podanych w nawiasie modelach metabolicznych jest WYBITNIE SZKODLIWY i nie powinien być spożywany. To tak a propos suplementów
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakby to odparować, spasować, to super pastylka suplementacyjna z tego wyjdzie, jak już tak ludziska lubią łykać te pigułki. Ciekawe jak tam Triszka? Produkuje te żółtka w tabletkach?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I żelatynka w proszku- ta już jest od lat w produkcji!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Proszki są spoko Z proszku powstałeś...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko w wersji dla zapatrzonych ... w niebo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko w wersji dla zapatrzonych ... w niebo.
Raczej w żyzną glebę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! To właśnie jest ta słynna "druga strona".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słynna, bo nacisk na kręgi szyjne wynosi 27 kg! Są na to badania
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bez względu na masę, chociażby osadzonego na nich pośrednio mózgu?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez względu na masę, chociażby osadzonego na nich pośrednio mózgu?
Ba! Bez względu nawet na masę planety, na której pochylasz się nad żyzną od proszków glebą
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na maczopikcio też?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na maczopikcio też?
A bo ja wiem? Mierniaka z gegry miałem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E tam, to musiało być w podstawówce. Znaczy dawno.
|
|
|
|
|
|
|
|