renia
|
To u mnie w tym miesiącu dopiero pierwsza dziesiątka minęła jak jeden dzień...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tomasz ma rekord długości. Aż osiwiał od tego tłuszczu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A plotkarze/lekarze mówią, że jak człowieka nic nie boli po czterdziestce to znaczy, że człowiek nie żyje.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Żywa skamielina.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dziś mój mąż idzie na rekord. Wystartował w ultramaratonie Pierścień Tysiąca Jezior 610km non-stop. To pierwszy raz będzie jechał rowerem tak długą trasę. Limit czasowy to 40 godzin.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dopiero! Oby poszło składnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
40 godzin na rowerze, dla mnie to jest niewyobrażalne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Cóż widocznie nie masz wybujałej wyobraźni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś mój mąż idzie na rekord. Wystartował w ultramaratonie Pierścień Tysiąca Jezior 610km non-stop. To pierwszy raz będzie jechał rowerem tak długą trasę. Limit czasowy to 40 godzin.
Cały czas w siodle? Bez snu? Jakie zaplecze ma przygotowane? Jedzenie, stymulanty, coś?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Cały czas w siodle? Bez snu? Jakie zaplecze ma przygotowane? Jedzenie, stymulanty, coś? Cały czas jazda, przerwy w punktach kontrolnych co ok 70 km (napełnienie bidonu, coś na ząb, wc, podbicie pieczątki) Dziś przed startem koktajl ze śmietanki, żółtek, banana i jagód. Gorzka kawa. W bidonie sól, dekstroza, sok z aronii, wit C w proszku, MCT, BHB. I jakiś kabanos w kieszeni Właśnie przejechał 100 km ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki. A 100km to jaki mniej więcej czas? Oczywiście teraz jest świeży, potem to zacznie się wydłużać...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Wychodzi ok 35km/h
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To te 40h wygląda bardzo dobrze, na upartego w połowę tego czasu da radę.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No takiego optymizmu bym nie przejawiała. Rekord tej trasy to ok 22 godziny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie optymalny wyśrubował
|