renia
|
...i maseczki na okrągło, nawet jak tej "pandemii" nie było, ani formalnego nakazu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kneble niemieckie sobie chwala, bo szczelne, i jest bezpiecznie. To sie nazywa niewidzialna smycz. Ryz robi swoje
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
...i maseczki na okrągło, nawet jak tej "pandemii" nie było, ani formalnego nakazu...
Czyli salony kosmetyczne oblegane...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to kneble. Lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Maseczki brzmi tak fajnie jakby nic sie nie stało
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Kneblolandzie - "mundschutz" profesjonalnie z punktu medycznego podchodzili do sprawy, ale sie znudziło, i jest "maske".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Ale to strasznie poważny problem - zatwardzenie, czy rozwolnienie... Szczególnie starsze osoby unikają picia, aby w nocy nie wstawać do ubikacji - podsuszają się świadomie, a później się dziwią, że czopki na wypróżnienie trzeba brać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Super furtka - "picie to jest zycie"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, jeszcze tylko żeby nie było zatrucia aldehydowego - nic tylko uzupełniać energię w ten sposób. Na (nie)szczęście programiści przewidzieli, dlatego następnego dnia suszy i łeb pęka...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znałem dwóch alkoholików, którzy już opuścili przedwcześnie ten ziemski padół, ale też znam kolejnych, którzy jeszcze wbrew wszystkiemu żyją. Pewnie to zależy od proporcji, czym zakąszają, albo jakiś predyspozycji genetycznych, nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zakąska przy chlaniu to podstawa, bo albo się chudnie, albo się tyje w zależności od wartości biologicznej zakąszanego białka.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jednak Durczoka trzeba załowac i tłumaczyc z błedow bo ktos mu na siłe wlewał. Alkoholik z ławki murowany lincz publiczny, i nie ma zmiłuj sie..
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znałem dwóch alkoholików, którzy już opuścili przedwcześnie ten ziemski padół, ale też znam kolejnych, którzy jeszcze wbrew wszystkiemu żyją. Pewnie to zależy od proporcji, czym zakąszają, albo jakiś predyspozycji genetycznych, nie mam pojęcia. Och, ja też i masę ćpunów, środowisko takie, podziw dla Stwórcy, że takie mocarne organizmy nam zaprojektował... Moim zdaniem zależy też od portfela, zobacz na Stonesów czy innych artystów, którzy już po pół wieku ostro lecą i jeszcze skaczą po scenie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ci to faktycznie Herosi. Taki Ozzy dla przykładu, on działa wbrew prawom fizyki. Ale Collins masakra, alkohol plus cukrzyca. Mój kolega miał to samo, organizm zrujnowany.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tam ostatnio któryś chyba zmarł?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Perkusista, ale zmieścił się w średniej statystycznej umieralności tych, którzy nie piją.
|
|
|
|
|
|
|
|