administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozmowa kwalifikacyjna o pracÄ: - Jaka jest pana najwiÄksza wada? - Jestem szczery - Moim zdaniem, to zaleta - Nie interesuje mnie paĹskie zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z przyszĹoĹci... ZmarĹ Barac Obama. Po kilku latach poprosiĹ Pana Boga by mu pozwoliĹ pĂłjĹc na ZiemiÄ; chciaĹ bowiem sprawdzic jak siÄ ma Ameryka. BĂłg mu pozwoliĹ. Barac Obama przybyĹ do Nowego Jorku... Wchodzi do baru, zamawia piwo i pyta barmana co sÄ
dzi o kraju i jego problemach. - Jakich problemach? - No wiesz, Irak, Afganistan, Syria, Ukraina... - To mamy juĹź za sobÄ
. Teraz jest tam pokĂłj i to wszystko jest nasze. - A Europa, Afryka, Bliski WschĂłd? Barman z dumÄ
wyciÄ
ga spod lady maĹy globus i krÄci nim przed nosem Obamy: - ProszÄ Pana, jesteĹmy Imperium. CaĹy Ĺwiat jest nasz. Obama ucieszony i zadowolony koĹczy piwo i powiada do barmana: - DziÄkujÄ ci, przyjacielu! Ile pĹacÄ? - Rubel i dwadzieĹcia kopiejek.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A to dobrze Ĺźe nie w yuanach ,ujdzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rozmowa dwĂłch Ĺźuli: - SĹyszaĹeĹ, Ĺźe od picia siÄ dwa razy szybciej starzeje? - Serio? - Jasne, a ile masz lat? - TrzydzieĹci. - A widzisz? JakbyĹ nie piĹ, to miaĹbyĹ teraz szeĹÄdziesiÄ
t...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie ĹźyjÄ
Ĺosie? - Na Ĺosiedlu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Hm? Nie wiem czy to odpowiedni wÄ
tek, bo to FB i podobno autentyk. Cyt: Na naukach przedmaĹĹźeĹskich dowiedziaĹam siÄ od ksiÄdza czym jest miesiÄ
czka. "To krwawe Ĺzy macicy stÄsknionej za macierzyĹstwem".
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Hm? Nie wiem czy to odpowiedni wÄ
tek, bo to FB i podobno autentyk. Cyt: Na naukach przedmaĹĹźeĹskich dowiedziaĹam siÄ od ksiÄdza czym jest miesiÄ
czka. "To krwawe Ĺzy macicy stÄsknionej za macierzyĹstwem". A juz myĹlaĹem , ze to Ĺzy Matki Boskiej
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dwa ĹźarĹacze biaĹe dzielÄ
siÄ wraĹźeniami z ostatniej przekÄ
ski. -WĹaĹnie zjadĹem Amerykanina - chwali siÄ jeden - Ĺwietne miÄsko wypasione na stekach i syropie klonowym. -A ja poĹknÄ
Ĺem Ruskiego - drugi krÄci smutno Ĺbem - Ĺźylasty i Ĺykowaty... Za chwilÄ jednak rozpromienia siÄ i dodaje: -Ale cóş za wÄ
troba!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|