Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2002705 razy)
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Uważaj to pewnie podróby.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ech,jakie tam podróby To są rzeczy spod lady i trzeba być znajomym kierowniczki,żeby je dostać po znajomości Przeglądałam oferty i się naprawdę uśmiałam najbardziej z butów Relax,z kredek z Misiem Uszatkiem,z piórnika chińskiego,z paprykarza szczecińskiego,octu-jest tam mnóstwo rzeczy,które kiedyś były hitem
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Może kupię sobie syfon Ta strona jest po prostu The Best! Jeju przypominam sobie,jak piłam taki napój z syfonu ,pewnie większość z Was pamięta ten smak -cudowne lata to były
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Dajmy na to kartki - "Oferowany produkt to reprint (wydruk) zeskanowanej oryginalnej PRLowskiej kartki na mięso". A to nie, dziękuję! - mam gdzieś jeszcze oryginalne. (Tylko nie pamiętam na jaki asortyment).
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Asortyment nieważny, zawsze można wymienić na inny..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Woda brzozowa,Brutal,prusakolep ,tłusz do rzęs w kamieniu,peruka męska lata 70-te wymiatają zresztą wszystko tam wymiata Naprawdę fajnie jest sobie przypomnieć,co było w czasach PRL-u .O wielu rzeczach już dawno zapomniałam,a tu proszę
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A to nie, dziękuję! - mam gdzieś jeszcze oryginalne. (Tylko nie pamiętam na jaki asortyment). Ja pamiętam dokładnie kartki na cukier ,na buty też chyba były o ile sobie dobrze przypominam. No i te kolejki sobie przypominam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali się i zostali parą, a że ich związek był idealny, pobrali się. Ślub był oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnie tak samo idealne. W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny, ta idealna para jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na poboczu, kto prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byli idealną parą, zatrzymali się, żeby pomóc. To był Mikołaj z ogromnym worem prezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego samochodu. I szybko zajęli się rozwożeniem upominków. Na nieszczęście coraz bardziej pogarszały się (i tak już ciężkie) warunki drogowe i niestety doszło do wypadku. Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła. Kto? > > Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę istnieje. Każdy wie, że Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym bardziej. > > > > > Dla kobiet ten e-mail w tym miejscu się kończy!!!> > > > Panowie proszę czytać dalej. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie, to za kierownicą musiała siedzieć idealna kobieta. Co wyjaśnia, dlaczego doszło do wypadku. > > > A tak w ogóle, jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz pomimo, że miałaś skończyć parę linijek wyżej, potwierdziłaś coś jeszcze: KOBIETY NIGDY NIE ROBIĄ TEGO, CO IM SIĘ POWIE!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie czytałam do końca..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
spryciula
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiosennie ................
Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę.Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju, rzekła: - Zajączku, wypuść mnie to spełnię Twoje trzy życzenia! - Dobrze – odpowiada zajączek. – Wypuszczę Cię, ale jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu się z zimowego snu. No, co Ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?! - Tak, to moje ostatnie słowo– stanowczo rzekł zajączek. - Zgoda – odrzekła rybka. Jakiś czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga leniwie i mruczy zaspanym głosem: - Sto członków w d.... i kotwicę w plecy, byle by była ładna pogoda! ..................................
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
ŚMIESZNE
Jak to jest być człowiekiem spytał ptak Sama nie wiem Być więźniem swojej skóry a sięgać nieskończoności być jeńcem drobiny czasu a dotykać wieczności być beznadziejnie niepewnym i szaleńcem nadziei być igłą szronu i garścią upału wdychać powietrze dusić się bez słowa płonąć i gniazdo mieć z popiołu jeść chleb lecz głodem się nasycać umierać bez miłości a kochać przez śmierć To śmieszne odrzekł ptak wzlatując w przestrzeń lekko
Anna Kamieńska
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
>> Jak uszczęśliwić kobietę? Musisz tylko być: >> >> * Przyjacielem >> * Kompanem >> * Kochankiem >> * Bratem >> * Kimś jak ojciec >> * Nauczycielem >> * Mentorem >> * Kucharzem >> * Ogrodnikiem >> * Cieślą >> * Kierowcą >> * Inżynierem >> * Mechanikiem >> * Dekoratorem wnętrz >> * Stylistą >> * Seksuologiem >> * Ginekologiem/położnikiem >> * Psychologiem >> * Psychiatrą >> * Terapeutą >> * Dobrym ojcem >> * Gentlemanem >> * Dobrze zorganizowany >> * Porządny >> * Bardzo czysty >> * Atletyczny >> * Uczuciowy >> * Przyjazny >> * Uważny >> * Ambitny >> * Dający się lubić >> * Elokwentny >> * Odważny >> * Bohaterski >> * Twórczy >> * Śmiały >> * Pochlebny >> * W stanie zrobić wszystko >> * Zdecydowany >> * Inteligentny >> * Pomysłowy >> * Interesujący >> * Pruderyjny >> * Cierpliwy >> * Uprzejmy >> * Namiętny >> * Szanujący >> * Słodki >> * Silny >> * Uzdolniony >> * Wspierający >> * Współczujący >> * Tolerancyjny >> * Wyrozumiały >> * Kimś, kto uwielbia zakupy >> * Kimś, kto nie stwarza problemów >> * Kimś, kto nigdy nie ogląda się za innymi kobietami >> * Bardzo bogaty >> >> Jednocześnie musisz zwracać uwagę na to, czy na pewno: >> >> * Nie jesteś ani zazdrosny ani za mało zainteresowany >> * Dobrze dogadujesz się z jej rodziną, ale jednocześnie nie spędzasz >> z nimi więcej czasu niż z nią >> * Dajesz jej swobodę, ale okazujesz zainteresowanie tym, co robi. >> >> Ponad wszystko ważne jest by: >> >> * Nie zapominać dat: rocznic (wesele, zaręczyny, pierwsza randka, >> itd.), urodzin, menstruacji, ‌ >> >> Ale nawet, jeśli zastosujesz się do powyższych wskazówek >> perfekcyjnie, nie masz 100% pewności, że będzie ona szczęśliwa, >> ponieważ pewnego dnia może uznać, że dusi ją nieskończona >> perfekcja jej życia z Tobą i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, >> nieokrzesanym dupkiem jakiego spotka >
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mówi jasnowidz do jasnowidza: - Wiesz co? - Wiem - odpowiada drugi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn ..z kilkoma wyjątkami).. 1' Z lodówki weź 10 jajek, połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj! 2' Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia. 3' Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek. 4' Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka. 5' Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać. 6' Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę. 7' Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę. 8' Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki. 9' Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania. 10' Weź szybciutko prysznic! 11' Weź 4 jabłka i ostry nóż. 12' Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk! 13' Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy. 14' Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą. 15' Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz! 16' Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika. 17' Po godzinie jeśli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik. 18' Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Otwórz okno i piekarnik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|