|
renia
|
Chyba w Święta oni mają podwójną stawkę za post... Recsio sporo ujada, będzie miał niezłe żniwa...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W dni swiateczne zawsze jest podwojna stawka. Wazne, ze gadaja hehe to sie liczy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum A Cooler pewno jeszcze później... Staryście a głupiście. A podobno wysokie białko takie dobre jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum Ale gusię szybciej... ciężko się w tej obsadzie połapać kto jest kim i od kiedy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum A Cooler pewno jeszcze później... Staryście a głupiście. A podobno wysokie białko takie dobre jest Pewnie źle z nami... wiadomo niskie białko nam zaszkodziło... A im co? Objawy są straszne... schizofrenia, hipokryzja i plucie jadem...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może to (DD) nie jest trzeźwe towarzystwo?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem czy da jakieś wirtualne alkomaty... ale na pewno oni trzeźwo nie myślą... Mają obsesję na punkcie DO. DOholizm. Na pewno po nocach im się to śni...Nic innego ich nie interesują. Czasami innym tematem się na chwilę zajmą, ale i tak mają ten sam wniosek... Nie wiem czy mają szansę na wyjście z tego... pewnie mają w ten sam sposób jak ich śp. Idol...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum Ale gusię szybciej... ciężko się w tej obsadzie połapać kto jest kim i od kiedy... Może teraz będzie jeszcze weselej, bo doszła Franciszka - fanka JW...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum Ale gusię szybciej... ciężko się w tej obsadzie połapać kto jest kim i od kiedy... Może teraz będzie jeszcze weselej, bo doszła Franciszka - fanka JW... Franciszka? Robi sie jakas telenowela, niedlugo jw sie pogubi w tych lewych kontach albo biedny molar nie wyrobi Dajcie jakis namiar, ostatnio jakos nie mam czasu na czytanie tych inteligentow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum To oficjalna wersja Ale prawda jej przeczy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Oj moze i ja zaloze sobie kilka klonow w nowym roku coby podkrecic atmosfere, pokadzic i troche poreklamowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale przecież Grzesiulek poznał Wicia dopiero jak wszedł na forum Ale gusię szybciej... ciężko się w tej obsadzie połapać kto jest kim i od kiedy... Może teraz będzie jeszcze weselej, bo doszła Franciszka - fanka JW... Franciszka? Robi sie jakas telenowela, niedlugo jw sie pogubi w tych lewych kontach albo biedny molar nie wyrobi Dajcie jakis namiar, ostatnio jakos nie mam czasu na czytanie tych inteligentow Tutaj jest Franciszka - jak żywa... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=232606#232606
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj moze i ja zaloze sobie kilka klonow w nowym roku coby podkrecic atmosfere, pokadzic i troche poreklamowac No, no i dobrze byłoby odgrzać temat maszyn jądrowych na pustyni, jako podstawy Diety Optymalnej, że o lansowaniu "formuły30g" nie wspomnę. Da sie zrobic Cos wymyslimy ps. pozdro dla ciotki Molki, bo wiem, ze nas uwaznie czyta
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mnie dziś wmawiano, że "Doktor Kwaśniewski zmarł na udar a jego klinikę przejął asystent". I zaprzeczanie nie pomogło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A o jaką "klinikę" chodzi, bo o ile wiem, to prowadziliśmy razem Akademię Zdrowia "Arkadia", ale to było w latach 1987-90 i więcej Doktor już żadnej działalności gospodarczej nie prowadził.
|
|
|
|
|
|
|
|