vvv
Go
|
... co mnie naszło ...
Serenada DO Serowej Seryny.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A na bardzo rzekomo niezdrowym żywieniu optymalnym przepisy na serniki znajdzie się w "Książka kucharska-700 przepisów optymalnych", autorstwa Panów Kwaśniewskich.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Z sernikiem często pojawia się pewien "problem", czasami ciężko jest się powstrzymać przed następnym kawałkiem, a potem może jeszcze jeden malutki...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo ładnie na filmie, ale w praktyce najlepiej się weryfikuje takie rzeczy. Zrobić dobry ser, to nie jest takie proste, bo łatwo kadź skonocić, jak brak umiejętności.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... ser, to nie jest takie proste, bo łatwo kadź skonocić, jak brak umiejętności. ... Nawet cserowanie skarpetek nie jest proste, nawet światło nie leci prosto, prosto może być tylko w matematyce (np. prostokąt).
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... szef produkcji skrzypu ...
Suplementacja krzemowa rules.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
... ser, to nie jest takie proste, bo łatwo kadź skonocić, jak brak umiejętności. ... Nawet cserowanie skarpetek nie jest proste, nawet światło nie leci prosto, prosto może być tylko w matematyce (np. prostokąt). Światło, to się raczej "rozprzestrzenia",... ale Szydło to ewidentnie leci.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
... szef produkcji skrzypu ...
Suplementacja krzemowa rules. To tylko autokorekta andka! Miało być "skrzepu".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To tylko autokorekta andka! Miało być "skrzepu". Też miał i wyłączył gdy przebrała się miarka głupot wypisywania.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Zastanawiałem się, czy codzienna konsumpcja sera żółtego ( tak z 40-50g) może być w jakiś sposób szkodliwa. W sumie nie wiem dlaczego podejmuję takie rozważania, pewnie wpływ mają lata propagandy, typu jedno jajko na tydzień... Myślenie może uczynić myśliwego myślicielem. Nie wiadomo co się może wykluć z tych zakręconych myśli, ale ponoć ćwiczenie czyni mistrzem. Nie należy się zniechęcać brakiem natychmiastowych odpowiedzi. Ponoć: " każdy ma swego mola, co go gryzie". Inni, mądrzejsi od nas mają podobnie. https://demotywatory.pl/4559736/Kiedy-mysle-i-nic-nie-wymysle
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma mądrzejszych od nas.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Gratuluję dobrego samopoczucia i znajomości przyczyn rzeczy ważnych i najważniejszych dla człowieka. Ja niestety nie posiadłem tego optymistycznego oglądu rzeczywistości. Zaledwie usiłuję dreptać po waszych śladach. Może znajdą się inni forumowicze co potwierdzą twoją tezę.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
https://www.youtube.com/watch?v=UloBfPmTzSs&feature=youtu.be Warto wysłuchać.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według mnie, super...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A nawet "święte", bo miejsce naznaczone.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|