wisienka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się chce żyć na alkoholu, to bardzo dobra jest dieta: chude, pieczone mięso z rogacizny do woli i wino do woli. Tak ponoć Kapłani paśli mięso armatnie, gdy Dawid stawał przeciw Goliatowi, a armat jeszcze nie było. Przed bitwą post, na przetrzeźwienie i odkacowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Wszystko juz wiem, dzieki Tomaszu.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Pije 5x w tygodniu po 200g do kolacji i waga stoi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli się nie ruszasz, to możesz zmniejszyć T do około 1,5 i koniecznie W do poniżej 0,5 w proporcji, ale białko musi być pełnowartościowe. Jednak nie jest to zbyt wskazany tryb życia.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Moze jeszcze nie, ale chyba sie troche wciagnalem i bez kilku drinkow wieczorem ciezko .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To może nie oglądaj wieczornych wiadomości w TV
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bieganie podnosi poziom narkotyków mózgowych, więc lepiej pobiegać, niż popić! Dlatrgo skrajne wyczerpanie powoduje stany euforyczne podobne jak po MDMA...
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Chyba mam problem z nadmierną żarlocznoscią. Ciagle musze sie pilnowac aby nie zjesc za duzo i co zrzuce kilka kg to nadrobie. Nawet jak jestem najedzony to czesto nadal cos jem. Macie jakis sposob na takie zboczenie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Emilu czy dalej pijesz swoje 200 gr. czy odstawiłeś w ogóle alkohol?
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Macie jakis sposob na takie zboczenie? Oczywiście. Panaceum nazywa się śmietana
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko po niej trzeba koniecznie ruszyć du... wyjść z domu.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Teraz juz nie 200 , a 100g i chce przestac calkowicie. Ciagle bym cos jadl- nie wiem dlaczego mam takie zachcianki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie zapominaj , że alkohol jest taką protezą na różne stany emocjonalne. Po odstawieniu go taka protezą może być też jedzenie. Oprócz tego to czyste węglowodany a więc uzależnienie od (tak jak Ci napisał admin ok.9 łyżek cukru) cukru. Czym to zastąpisz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Alkohol uzależnia dokładnie tak samo jak inne psychotropy narkotyczne. Dlatego trzeba albo wprowadzić prohibicję, co jest awykonalne, albo legalnie opodatkować i oakcyzować resztę narkotyków. W społeczeństwie jest nikły % osób ze skłonnościami do uzależnień, więc po co robić z nich "przestępców" skoro można to to opodatkować. Bezwzględnie karalne powinno być tylko zmuszanie do przyjmowania środków odurzających.
PS narkotyki w Polsce rozpropagował niejaki Kotański. Jest to klasyka "niezamierzonych skutków świadomego działania".
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Go
|
Ale co zrobic zeby ciagle nie chcialo sie jesc??
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czy Tobie ciągle chce się jeść czy ciągle czujesz głód?
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Tylko po niej trzeba koniecznie ruszyć du... wyjść z domu. Nie ma ten tego, nikt nie obiecywał, że będzie lekko
|
|
|
|
|
|
|
|