Zyon
|
:lol:niezly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Zajebisty kostium .... Chcę mieć
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No na pewno nie od nas ... Jakiś taki obwisły niedojedzony jak staruszek a to młody chłopak dopiero 41 latek .... Zasuszył się potwornie ...
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Fajne ... Mnie korci żeby military sprawdzić ... I PC ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajne ... Mnie korci żeby military sprawdzić ... I PC ....
Prrr, przódy musowo to biodro wyrychtować jak się patrzy I opory psychicznej natury wyrugować...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
no tak , wodzu ... ja to taki porywczy jestem ... Z bioderkiem już duuużo lepiej , fajnie pomagają teraz te martwe , mostki , pozycje L i skręty od Wade'a ... Ale czekamy , czekamy ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
no tak , wodzu ... ja to taki porywczy jestem ... Z bioderkiem już duuużo lepiej , fajnie pomagają teraz te martwe , mostki , pozycje L i skręty od Wade'a ... Ale czekamy , czekamy .... To zrozumiałe, krew nie woda Używając pewnej analogii, jesteś teraz na DO, a nie ŻO i musisz pilniej się wczytywać w proporcję...
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wracamy na drzewo czy jak ? Erwana jeszcze kumam , ale to ?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Cos dla Ciebie Zyon : http://www.youtube.com/watch?v=POdzasJklxwMuzyka do wyciszenia ... Wczoraj zrobiłem sobie wznosy prostych nóg na drażku jak pisałeś z ugiętymi ramionami , tzn tak w podciągnieciu nachwytem , fajna sprawa ..
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no proste, ze fajna, w podchwycie jeszcze lepsza te pike rollout to ja robie na kolkach, wkladam nogi w kolka i przyciagam, mocno daje popalic na core, a jak sie zalozy jakiego plecaka to calkiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj trenowałem przysiad z bardzo fajnym człowiekiem. Facet na oko ~60 lat, niski, lekki i żylasty, z takich, co to wyglądają jakby składali się ze stalowych lin Pierwszy raz go widziałem w tym klubie. Rozgrzewał się właśnie do przysiadów, zgodził się, żebym dołączył. Dzielnie towarzyszył mi do 165 kg, robiąc z sześć serii, trójkami. Niezły wynik, bo gość wyglądał maks na 75 kg, a siady ATG Potem przesiadł się niestety na suwnicę, ale nie można mieć wszystkiego
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Taka typowa żyła facet, znam takich - mozna z nimi sporo zdziałać w przeciwieństwie do tych "zharmonizowanych"
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A tu gościu pokazuje właściwą pozycję ale kolana ma wysunięte mocno do przodu więc o co kaman ... przecież wszedzie trąbią że kolana do linii palców ... Facio siada ponad 200 kg jakoś ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zacznę tak: Dzisiejsi siłacze to chodzące encyklopedie kompletnie bezużytecznej wiedzy-jaka jest najlepsza marka białka serwatkowego, jaka pora dnia najlepsza na cardio, jakie jest optymalne ustawienie ławki, by zaatakować mięśnie piersiowe większe, jak zestawić superserię na ramiona by była najskuteczniejsza itd. Drzewa przesłaniają las, tak jest też z przysiadami. Przysiad to ćwiczenie skomplikowane technicznie, raczej bym się nie uczył z książek i filmów, ale jest to możliwe. Każdy człowiek ma inne uwarunkowania mechaniczne aparatu ruchu i podawanie jedynego słusznego wzoru to nieporozumienie, takie samo jak skupianie się na szczegółach i tracenie z oczu głównego celu. O przysiadzie można napisać książkę lub opisać jednym zdaniem, a każdy je zrozumie jak da radę. "Siada się tyłkiem, zachowując naturalną krzywiznę kręgosłupa, a kolana zawsze zwrócone w tym samym kierunku co stopy". Reszta to spieranie się o niuanse, by nakręcić lepszy filmik i wrzucić na YT Naukę siadania najlepiej zacząć od frontów, które nauczą trzymać kręgosłup i nogi, przeplatając dzieńdobry co drugi trening, które nauczy odpowiednio wypinać tyłek i trzymać sztangę na barkach. A w ogóle to ja się na siadach nie znam, bo to dla mnie dodatkowe ćwiczenie Aha, lepiej nie robić siadów w ogóle, niż zrobić sobie krzywdę "bo wszyscy robią". Jest stopięćdziesiąt równie wartościowych ćwiczeń.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|