MariuszM
Go
|
Siłówka "przełknie" większe ilości białka bez zbytniego hamowania fosforylacji oksydacyjnej. Przerwy między seriami są dłuższe. Może jaki test? Wejść na maksymalne kg, wykonywać max ilość powtórzeń, maksymalnie skrócić przerwy i sprawdzić wydolność przy submaksymalnych obciążeniach przy B:T:Ww 50% tłuszczu, 45% białka i 5% węglowodanów 32kcal*75 kg 2400 http://images65.fotosik.pl/833/560c7e40439efc68.jpgWyniki przeprowadzonych badań własnych wykazały, że dieta niskowęglowodanowa o dużej zawartości tłuszczu i białka nie wpływa na moc maksymalną, natomiast powoduje zmniejszenie średniej mocy. Jak to szło: Ślepy prowadził......... Następnie Białko down,tłucze up,węglowodany constans 5% lub białko down, tłuszcze up, węglowodany up do max 15%? Są chętni?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
przy B:T:Ww 50% tłuszczu, 45% białka i 5% węglowodanów 32kcal*75 kg 2400
Taka wycinka ala Vince Gironda przed zawodami, stosowana na krótką metę ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja się nie bawię Dopiero znalazłem swoje optimum
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Wyniki przeprowadzonych badań własnych wykazały, że dieta niskowęglowodanowa o dużej zawartości tłuszczu i białka nie wpływa na moc maksymalną, natomiast powoduje zmniejszenie średniej mocy. Jak to szło: Ślepy prowadził......... Następnie Białko down,tłucze up,węglowodany constans 5% lub białko down, tłuszcze up, węglowodany up do max 15%? Są chętni? Ja się tak bawie
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
białko down, tłuszcze up, węglowodany up do max 15%? Są chętni?
Tak miało być, coś zamieszałem za bardzo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To zamieszane ładniejsze...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Też też O taką parę tu właśnie idzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
masz moze jakis "how-to-stay-small-and-strong"?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
masz moze jakis "how-to-stay-small-and-strong"? Nie biegasz? Więc zacznij
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
masz moze jakis "how-to-stay-small-and-strong"? Nie biegasz? Więc zacznij Ale wtedy "strong" może ucierpieć...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kiedyś będzie musiał.
|