anakin
Go
|
Aj, adminie, przecież nie ma obowiązku pisania na stronie renii, a mnie w żadne "preteksty" proszę nie wciągać.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A może to właśnie tak wygląda, bo wkleiłaś to w taki sposób właśnie... A nie ruszaj lepiej tego. Czyli te "Choroby auto..." zostawić tak jak są...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia! RATUJ - zapomniałem hasła! Albo mnie zbanowałaś przez omyłkę... Dałem nowe. Admin zerknie w PW. Ale dlaczego? Moje hasło było ok! może jakieś wulgarne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przed czym?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co? Normalnie...jak było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"anakin" widzisz, żeby było tam coś nie tak? U mnie jest OK...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Coś się wam "sypło" chyba, bo komunikat wyskakuje... Jak tak się zdarzy, to wtedy trzeba wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i pliki cookie. Można tylko konkretnej strony, w tym wypadku optymalni.hol.es To się niestety może czasem zdarzyć, bo hostinger.pl to diabelski hosting. Wystarczy poczytać opinie innych użytkowników na forum hostingera... Cieszę się, że strona się podoba, ale "technologicznie" jest niestety w roku 2004, a nie 2014. Na tym darmowym serwerze tak wiele poblokowali, że... prawie wyszedłem z siebie. Bo trzeba wiedzieć, że hostinger to masówka: http://www.hostinger.comNigdy nie należy takim liskom podawać prawdziwych danych osobowych... Przejrzałem trochę forum polksiego hostingera i stąd wiem jak działają... Nałożyli taki limit na cpu, że po paru tygodniach strony są ustawicznie blokowane z powodu jego przekroczenia, a oni wówczas wysyłają maila z propozycją wykupienia "lepszej" oferty... Mieć płatny hosting na hostingerze, to największa głupota jaką można zrobić, bo ich hosting nie jest nic wart.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Błąd był z kalendarza, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak będzie źle, to poproszę Cię o przeniesienie tej strony na inny serwer - czy jak to się nazywa. Mogę płacić, byleby się nie wkurzać i żeby tylko bardziej skomplikowane nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dopowiem jeszcze, że najbardziej mnie załamał ich "support", a raczej jego brat. Wsparciem technicznym polskiego hostingera służą dwie panie, które odpisują po tygodniu, gdy już samemu się zdążyło zrobić "obejście", a w dodatku odpisują nie na temat... szablonowymi odpowiedziami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|