Gavroche
|
Fajnie, że się potraficie dogadać, bo jak czytam niektórych "fan-opty", którzy znaleźli sobie jedynie słuszną religię, to ręce sie załamują Bo dla nas najważniejszym wynalazkiem Dr jest "nie mieszać paliw". I uważamy, że samodzielny wybór to najważniesza sprawa, nasze wybory określają nas jako ludzi, pod warunkiem uświadomienia sobie konsekwencji. To jedyny rodzaj wolności, niestety Dziecko drogie. Co ja czytam. Mądra Kobieta powiedziała by Ci tak, cytuję bez pruderii(zawałowcy i palpitujący- proszę głębiej odetchnąć choć raz wreszcie): "Sam zjebałeś, to sam napraw- jeżeli taki Alfa jesteś". I co- ... naprawiłem! Iiii jaaadę za ciosem. Alfa robi tak: "Przewróciło się, niech leży..."
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja lubię brzmienie elektrycznej gitary
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy kiedy? Wtedy, gdy samodzielnie brzdąkasz, czy gdy słuchasz brzdąkania- PLUmciu mój.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy kiedy? Wtedy, gdy samodzielnie brzdąkasz, czy gdy słuchasz brzdąkania- PLUmciu mój. Samodzielnie, Boże uchowaj! Słoń mi w dzieciństwie na oba uszy nadepnął i na głowę chyba też Ordynarnym konsumentem jestem tylko. O fatalnym guście, w dodatku!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No to będą z Ciebie Ludzie- wstępnie za prorokuję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to będą z Ciebie Ludzie- wstępnie za prorokuję. To jest nas dwóch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem jak mam się odwdzięczyć Twojemu doświadczeniu. Ale co tam, przecież nawet w "martwym ciągu" trzeba się nieco wypiąć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem jak mam się odwdzięczyć Twojemu doświadczeniu. Ale co tam, przecież nawet w "martwym ciągu" trzeba się nieco wypiąć. Bo pośladkowe najsilniejsze są
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wobec tego cała przyjemność po mojej stronie- jak to zwykle bywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niebywałe! KK Finalistą Kuratora gimnazjalnego z maty jako jeden z dwóch pierwszoklasistów w kuj-pom! Nikt na niego nie liczył w tym roku z wyjątkiem Dziadka!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No masz, ale Dziadek ma dłuższy staż w chowaniu, to wie! Gratulacje dla syna.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Gratulacje dla Dziadka, Babci, Mamy , Taty i oczywiście KK
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratulacje dla Krzysia... pozostali mają prezent z jego strony...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziękuję! Dwa miesiące do Finału - to bardzo dużo czasu dla niego, bo uczy się błyskawicznie. Może jednak coś wywalczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Genialne geny...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niebywałe! KK Finalistą Kuratora gimnazjalnego z maty jako jeden z dwóch pierwszoklasistów w kuj-pom! Nikt na niego nie liczył w tym roku z wyjątkiem Dziadka! A jednak JEDYNY pierwszoklasista w województwie. Temu "drugiemu" już dostawili pałeczkę.
|
|
|
|
|
|
|
|