Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
A ja postanowiłem pobiec do biedronki, zamiast klasycznie autkiem podjechać 1km... I na dystansie 1.8km wysypałem się na krawężniku międzychodnikowym i teraz czekam na szwagra, co by mnie na sygnale przewiózł na prześwietlenie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic Ci nie będzie Ale trzymam kciuka, na wszelki.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
W Poznaniu kolejki do rentgena w szpitalach kilka godzin... W podpozańskim Puszczykowie od ręki. Ketonal w tyłek, ale na szczęście optymalne kości całe Zalecenia Altacet, Ketonal, (i rosołek) ... i nie biegać na zakupy po krzywych chodnikach
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kości ludzkie są 2,5 raza twardsze od betonu i elastyczne na poziomie stali niskowęglowej < 0,25% C. Trudno się samemu połamać
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
... i nie biegać na zakupy po krzywych chodnikach a moze nogach
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W Poznaniu kolejki do rentgena w szpitalach kilka godzin... W podpozańskim Puszczykowie od ręki. Ketonal w tyłek, ale na szczęście optymalne kości całe Zalecenia Altacet, Ketonal, (i rosołek) ... i nie biegać na zakupy po krzywych chodnikach A przynajmniej odsłonić sobie widok i schować urządzenie służące do komunikacji między ludzkiej w kieszeń. "Nie biegać po zakupy", ... to w zupełności wystarczy. Maszerować, maszerować to jest to, co zakupy lubią najbardziej. A bieganie, to wtedy popełnić, gdy jesteś "...luźny, luźny tak...".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Metamorfoza jak u Marka Konopki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Marek! Czy Ty przypadkiem za sztandar jaki robisz, czy pochodnię jaką? O toto Ci chodziło? Uprawiacie jakie spory rodzinnie? Ja na przykład aktualnie siłowanie na przekonanie, a w krótkich przerwach kajakowanie. Gdy pogoda jest bez chmurki, zaś +5km dołożę do emeryturki. A gdy się zaopatrzy w chmurkę, to +7km - taką mogę mieć emeryturkę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Raptem 3km bardzo szybkim tempem aż w uszach na finiszu dudniło i na dziś mi starczyło przy tej temperaturze. Przybiegłem cały mokry, a i tak nie miałem na sobie koszulki. Ogólnie to mój kolejny słaby miesiąc, bo kiepsko z czasem, a może właśnie dlatego kiepsko?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyś Ty oszalał? Biegać w taki upał? Kto to widział?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jedynie dwóch zbłąkanych rowerzystów, bo tak to pusto w lesie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|